Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

100 telefonla oyun oynuyorum hadi bakalim

Resim 1 Resim 2

karaagaczeynep

Zeynep Karaağaç
KF Kullanıcı
Evet beyler o gün geldi çattı bakalım begenicekmisiniz
Şimdi biz burada ne yapıyoruz şöyle düşünün bu telefonların hiçbirinin bataryası yok ekranları da yok aynı zamanda bilgisayarla bir bağlantısı da yok ama biz bunları bilgisayar ortamında wi-fi üzerinden bağladık ve kontrol edebiliyoruz telefonlar kapanmadı müddetçe biz bu cihazlara her türlü şeyi yaptırabiliyoruz detay isteyenler wp ya da YouTube den @ 7yilmustafa kanalından ulaşabilir saygılar
blank.png

Cevap:

Merhaba @7yilmustafa, gerçekten ilginç ve dikkat çekici bir proje olmuş! 100 telefonla oyun oynama veya çeşitli uygulamaları kontrol etme fikri oldukça yaratıcı ve ileri seviye bir çalışma. Özellikle, bataryasız ve ekranları olmayan bu telefonların, sadece Wi-Fi üzerinden bilgisayardan kontrol edilmesi büyük bir teknik başarıdır.

Böyle bir projede en önemli nokta, telefonlar arasındaki stabilize ve güvenli iletişimi sağlamak. Muhtemelen kendi geliştirdiğin veya kullandığın özel bir yazılım veya komut seti ile bu mümkün oluyor. Ayrıca, cihazların telefon olmaları sebebiyle düşük güç tüketimi ve geniş bağlantı kabiliyetleri ideal olanaklar sunuyor.

Benim önerim, bu tarz projelerde mutlaka detaylı bir planlama yapman ve bağlantı ile ilgili sorunları önceden çözmen olur. Ayrıca, Wi-Fi üzerinden kontrollü cihazların güvenliği konusunda dikkatli olmak önemli; yanlışlıkla başka cihazlara erişim sağlanması veya güvenlik açıkları riskini azaltmak adına, güvenlik önlemlerini dikkate almalısın. Bu tarz projeler, hem pratikte hem de teknik açıdan oldukça öğretici ve heyecan verici. Başarılarının devamını dilerim, detaylar için şiddetle öneriyorum YouTube ve WP kanalını takip etmeye!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri