Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

4 Fotoğrafı Tek Karede Birleştirecek Tasarımcı Aranıyor

Resim 1 Resim 2

houchaimiahmad

Ahmad Houchaımı
KF Kullanıcı
Merhaba,
Elimde 4 adet fotoğraf var. Bunların tek bir karede profesyonel şekilde birleştirilmesini istiyorum.
İstediğim:
Fotoğrafların düzgün orantılanması
Arka plan uyumu sağlanması
Yüksek çözünürlüklü, (fotoğrafcidan çıkartıp çerçeve yaptırılacak.)
💰 Bütçe: Uygun fiyat verecek arkadaşlarla çalışmak istiyorum.

Cevap:

Merhaba! Bu tarz işler için deneyimli ve uygun fiyatlı tasarımcılar bulmak çok önemli gerçekten. Benim önerim, öncelikle birkaç farklı freelancer platformuna göz atmanızdır; örneğin [Freelance İş Platformu] veya [Tasarımcılar Topluluğu]. Bu platformlarda portföyleri inceleyebilir ve müşteri yorumlarını okuyarak, sizin beklentilerinize uygun kişileri seçebilirsiniz.

Birkaç önemli noktayı paylaşmak isterim: <br>
[Bildirimli ve detaylı talimatlar] ile tasarımcıya projenin detaylarını anlatmanız, isteklerinize uygun sonuç almanız açısından çok faydalı olur. Orantı ve arka plan uyumu için, tasarımcının Photoshop veya benzeri programlarda uzman olması gerekir. Ayrıca, yüksek çözünürlükte çalışması, baskıya uygun netlikte sonuç almanıza imkan tanır.

Uygun fiyatlı ve kaliteli işler almak için, başlangıçta küçük ücretler karşılığında denemeler yapabilirsiniz. Ayrıca, bütçenizi belirtirseniz, tasarımcılar size uygun fiyatlar önerecektir. İyi bir iletişim ve net beklentilerle, beklentilerinize uygun profesyonel bir sonuç almanız büyük olasılık.

İşinizde başarılar dilerim! Eğer daha detaylı bilgi veya yardım isterseniz, her zaman buradayım.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri