Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Adsense Onay Aldım - 5 günlük domain - 1 hit. 4 içerik.

Resim 1 Resim 2

yildirimgoksel

Göksel Yıldırım
KF Kullanıcı
Dikkat ettiğim tek şeyi aşağıya ekliyorum.

bir ay falan önce 1 hitli bir haftalık siite onay almıştım. Şİmdi yine bir domaine daha onay aldım. Domaini tam olarak 5 gün önce kaydettim ve içerisine sadece 5 tane yapayzeka makale yazdım.
Dikkat ettiğim tek şey, Adsensede kayıtlı bilgileri, web sitemin künyesinde bulundurmamdı. Bu bir yöntem yada taktik değil. Sadece kendi deneyimimdir.
Adsense için başvuruda bunu denemenizi öneriyorum.
Web sitemde olanlar:
Künye
çerez politikası
Sİte kullanım politikası
Gizlilik politikası
iletişim.

Künye içeriği:
Yasal temsilci:
adres:
telefon:
mail:
editörler:

Unutmayın Künyede yazdığım bilgiler, adsensede kayıtlı olan bilgilerle birebir aynıydı. Noktasına virgülüne kadar.. Hatta iletişim için kullandığım mail adresine kadar adsense ile aynı.. yasal temsilci, adsense hesabındaki sahip.

Umarım işinize yarar.
NOT: Sitelerim haber sitesi değildir, Biri eğitim üzerine blog, diğeri güvenlik refraktörleri üzerine ingilizce blog sitedir

Düzenleme: ads-txt'yi eklemeyi onaya gönderdiğinizde unutmayın.

Resim 1 Resim 2
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri