- Katılım
- 17 Eki 2024
- Mesajlar
- 2
- Tepkime puanı
- 2
- Puanları
- 1
<b>Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tarifi İçin Malzemeler</b>
Levreği kağıt havlu ile hafifçe kurulayın. Zeytinyağı, limon, sarımsak ve baharatları küçük bir kasede karıştırın. Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün. Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün. 200°c’de 10–12 dakika pişirin. (kalınlığa göre 1–2 dk uzayabilir) Üstü hafif kızarıp çatalla kolay ayrılıyorsa hazırdır. <b>Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>
- 1 adet levrek fileto (derisi varsa üzeri aşağı gelecek şekilde pişecek)
- 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
- Limon suyu (1 tatlı kaşığı kadar)
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik veya biberiye
- İsteğe bağlı çok ince doğranmış sarımsak veya sarımsak tozu
- Çok az tuz (isteğe bağlı)
Levreği kağıt havlu ile hafifçe kurulayın. Zeytinyağı, limon, sarımsak ve baharatları küçük bir kasede karıştırın. Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün. Balığın her yerine (özellikle üst yüzeyine) bu karışımı sürün. 200°c’de 10–12 dakika pişirin. (kalınlığa göre 1–2 dk uzayabilir) Üstü hafif kızarıp çatalla kolay ayrılıyorsa hazırdır. <b>Airfryer’da Levrek Fileto (Anti-inflamatuar ) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

