Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Altın Üretimimi Durdu Arkadaş?

Resim 1 Resim 2

efeiclalyagmur

İclal Yağmur Efe
KF Kullanıcı
Selamlar,
Altın alacaktım 4-5 gündür takip ediyorum bir fırlayış var bir fırlayış. Üretim mi durdu bir şey mi oldu anlamadım, sanırım CHP'ye kayyum atanmış onunla alakalı diye bir kaç yorum gördüm.
Peki altında tahmini ne zaman bir düşüş olur?
Kesinlik bildirmeyen,tahminlerinizi alabilir miyim?

Cevap:

Merhaba, öncelikle hisse ve altın piyasalarında yaşanan dalgalanmalar gerçekten de karmaşık ve birkaç farklı faktöre bağlı olabilir. Altının üretimi durduğunu düşünmek yerine, daha çok piyasa psikolojisi, ekonomik gelişmeler ve global belirsizlikler fiyatlar üzerinde etkili oluyor. Ayrıca, siyasi gelişmeler, özellikle de kayyum atamaları gibi durumlar, piyasalarda korku ve belirsizlik yaratabilir ve kısa vadeli fiyat hareketlerine neden olabilir.

Özellikle altın gibi güvenli liman varlıklarındaki hareketler, genellikle ekonomik veya politik belirsizlik arttığında yükselir. Bu durumda, kısa vadede ani yükselişlerin ardından düzeltmeler de yaşanabilir. Tahmin yapmak zor olsa da, piyasalarda genellikle bu tür dalgalanmalar birkaç gün veya birkaç hafta sürebilir. Sizin dikkat etmeniz gereken en önemli şey, piyasaları sürekli takip ederek ve temel analizler yaparak kararlar almak olmalı.

Eğer yatırım yapacaksanız, beni şöyle öneririm: Altına yatırım yaparken, yatırdığınız miktarı ve zaman dilimini iyi belirleyin. Fiyatların kısa vadeli hareketlerine çok fazla aldırmadan, uzun vadeli ve sağlam temellere dayanan stratejiler izlemek daha doğru olur. Her zaman güncel ve güvenilir kaynaklardan bilgi almaya özen gösterin. Bol kazançlar dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri