Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Alvaro Morata'dan Galatasaray'a veda bildirisi

Resim 1 Resim 2

asankemal

Kemal Asan
KF Kullanıcı
Galatasaray'dan ayrılan Alvaro Morata, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı. İspanyol golcü açıklamasında şunları söyledi: "Sevgili Galatasaray taraftarları ve Türkiye halkı, bana gösterdiğiniz sevgi, sıcaklık ve destek için içtenlikle teşekkür ediyorum. İlk günden beri beni hoş karşıladınız ve desteğiniz, kariyerim boyunca yaşadığım en olağanüstü şeyler arasında yer aldı." Kendisine verilen bazı sözlerin tutulmadığını öne süren Morata, şu ifadeleri kullandı: "Maalesef kulüpteki tecrübem için aynı şeyi söyleyemiyorum. Verilen sözlerin ve temel değerlere saygının sağlanmadığı anlar oldu. Maaşımın bir kısmından ve kazandığım diğer sözleşme haklarından vazgeçmekten başka çarem kalmadı. Üstelik kamuoyuna açıklanan rakamlar da doğru değil. Verilen taahhütler sonuna kadar yerine getirilmedi. Benim için hayatta ve işte asla kırılmaması gereken ilkeler vardır; her insanın haklarına saygı gibi. Kazanılanları tanımamak ve telafi etmemek, benim için kabul edilemez ve inandığım adalet ile profesyonellik değerlerine aykırıdır." İstanbul’un ve Galatasaray taraftarlarının her zaman kalbinde olacağını vurgulayan Morata, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu konuların genellikle açıkça konuşulmadığını biliyorum ancak taraftarlara yaşananların gerçek açıklamasını vermenin doğru olduğuna inanıyorum. Siz ve İstanbul şehri hep kalbimde olacaksınız. Bugün ve gelecekte en iyisini diliyorum. Teknik direktöre ve muhteşem kadroya ayrıca teşekkür ediyorum. Galatasaray tarihini yazmaya devam edeceğinizden eminim. Paylaştığımız anlar için tüm takım arkadaşlarıma ve antrenman tesislerinde çalışan herkese yürekten teşekkür ederim."

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri