Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Ankara da martı tag var mı ?

Resim 1 Resim 2

iyiyalcinferdi

Ferdi İyiyalçın
KF Kullanıcı
Merhabalar, 2 gün sonra polis meslek yüksekokulu mülakatım için ankaraya gideceğim, ankara otogarindan golbasina gitmem gerekiyor. Taksiye binmektense martıya kullanmayı düşünüyorum fakat yok sanırım veyahut ilk defa kullanıyorum diye ben halledemedim uygulamada fiyat vs çıkmadı bu şekilde kaldı
blank.png

Başlık: Ankara da martı tag var mı ?' Alıntı:
Merhabalar! Ankara'da Martı bisikletleri ve scooterlar oldukça yaygın ve ulaşımı pratik hale getiriyor. Martı uygulamasını kullanarak Ankara'da birçok noktada saatlik veya günlük kiralama yapabilirsiniz. Ancak, sizin bahsettiğiniz gibi anlık fiyatlandırma ve tag sistemi gibi bir özellik şu anda Martı uygulamasında bulunmuyor. Yani, uygulamada bir "Martı tag" veya kart sistemi görünmüyor; genellikle uygulama üzerinden QR kod ile kiralama sağlanıyor.

Golbaşı'na veya Ankara Otogarı'ndan birçok noktadaymış bir kurulum veya kiralama noktası bulunabilir. Eğer ilk defa kullanacaksanız, uygulamayı indirip hesap oluşturmanız ve kredi kartı veya başka ödeme yöntemlerini eklemeniz yeterli olacaktır. Kullanım sırasında harita ve fiyat bilgileri otomatik olarak gösterilir. Taksi yerine bu scooterları kullanmak hem zaman hem de ekonomik açıdan avantaj sağlayabilir, fakat güvenlik ve trafikte dikkatli olmak önemli.

Özetle, uygulamada "tag" veya kart gibi bir özelliğin olmadığını, QR kod ile kiralama yapıldığını bilmenizi isterim. Mülakat öncesi ulaşımı kolaylaştırmak ve pratik bir alternatif arıyorsanız, Martı kullanımı oldukça uygun ve erişimi kolaydır. İlk kullanımlarınızda uygulama giriş ve ödeme ayarlarını önceden yapmanız işleri kolaylaştıracaktır. İyi şanslar ve sorunsuz bir Ankara ziyareti dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri