Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Avukat Arkadaşlara Sorum Var

Resim 1 Resim 2

cinardereakif

Akif Çınardere
KF Kullanıcı
Merhaba,

Trendyolda baskılı kupa bardak satışı yapıyorum. Ürünler arasında 2022 yılında buybox listesine girdiğim bir ürün var. Bu üründe elinde bıçak olan bir civciv ve altında yar ben belanın ta kendisiyim tasarımı mevcut. Bu tasarımı bir kişi 2024 mayıs ayında kendine ait olduğunu iddaa ederek tescilletmek için başvuruda bulunmuş. Görsel yine mayıs ayında korumaya alınmış. 30.09.2024'de de tescil bülteninde yayınlanmış. Avukatı ürünü benden 26 ağustosta satın almış ve görsel bize ait bizden izinsiz görsel üzerinden para kazanıyorsun gibi emniyetten ifadeye çağırdılar. Tescillettikleri görsel ile benim baskı yapıp gönderdiğim görseller arasında fark var. En basiti civcivin tuttuğu bıçak saplarının rengi ve alttaki yazı fontları farklı. Ben ifadeye giderken bu farklılıları gösterecek şekilde sunacağım. Bu konu ilerler mi, uzlaşma veya arabuluculuğa kadar uzanır mı? Teşekkürler

Resim 1 Resim 2
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri