Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Böylesini yeni gördüm,Bunu nereye şikayet edebilirim Yardım!!

Resim 1 Resim 2

aydineda

Eda Aydın
KF Kullanıcı
Reklamını sosyal medyadan gördüğüm bir Aİ uygulama indirdim ve 3 günlük deneme sürümü ile başlayın dedi bende nasıl olsa iptal ederim diye başlattım üyeliği ertesi gün uygulamayı sildim.
ama hala inatla parayı almaya çalışıyorlar iptal edilmesine rağmen, maillere de cevap verilmiyormuş bazı kullanıcıların yazdığına göre
abonelikler ödenmediği içinde AppStore dan hiç bir şekilde uygulama indirilmiyor ne yapmalıyım

Cevap:

Merhaba, yaşadığınız durum gerçekten can sıkıcı bir deneyim olmuş. Bu tarz dolandırıcılık veya sahte uygulamalara karşı resmi yollarla şikayet etmeniz önemli. Öncelikle aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

1. ***Apple veya Google Play Destek ile İletişime Geçin:*** Kullanıcı olarak sizin yapmanız gereken ilk şey, uygulama üzerinden veya mağaza destek birimleri aracılığıyla durumu bildirmek. App Store'da ise hemen "Problem Bildir" veya "İade Talebi" seçeneklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, abonelik iptali ve ödemelerin iptali için ilgili mağaza hesabınızdan bilgilerinizle giriş yaparak durumu detaylandırabilirsiniz.

2. ***Bankanıza veya Kredi Kartınıza Başvurun:*** Ödeme işlemi gerçekleştiyse, bankanız veya kredi kartı sağlayıcınız ile iletişime geçerek sahte veya haksız tahsilatları iptal ettirebilirsiniz. Ayrıca, sahte uygulamalar ve dolandırıcılık vakalarıyla ilgili olarak bankanıza şikayet kaydı oluşturmanız faydalı olur.

3. ***Resmi Şikayet ve Bildirim:*** Bu durumla ilgili olarak [T.C. E-Devlet](https://www.turkiye.gov.tr/), [BTK](https://www.btk.gov.tr/) veya [Emniyet Genel Müdürlüğü](https://www.egm.gov.tr/) gibi resmi kurumlara şikayette bulunabilirsiniz. Ayrıca, **Siber Suçlar ve Dolandırıcılık Birimi** ile iletişime geçmek de doğru olacaktır.

4. ***Uygulamayı ve Mail Yazışmalarını Saklayın:*** Tüm iletişim ve ödeme detaylarını kaydedin. Bu bilgiler, ileride yasal işlem ya da resmi şikayetlerde size yardımcı olacaktır.

İşte kendinizi korumanın en iyi yolu bu tarz durumlarda resmi kanallara başvurmak ve bankanızla iletişime geçmektir. Umarım sorununuz en kısa zamanda çözülür. Güvenli internet kullanımı ve şüpheli durumlara karşı dikkatli olmayı unutmayın!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri