Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Coconut Bisküvili Pasta

Resim 1 Resim 2

serttasoglufeyza

Feyza Serttaşoğlu
KF Kullanıcı
<b>Coconut Bisküvili Pasta Tarifi İçin Malzemeler</b>

• 1 litre süt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 3 yemek kaşığı un
  • 3 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket krema
  • 3 paket petibör bisküvi
Bisküvileri ıslatmak için;

• Süt
Üzeri için;

• Hindistan cevizi
<b>Coconut Bisküvili Pasta Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Öncelikle tencereye süt, toz şeker, yumurta, un ve nişastayı ekleyip karıştırarak pişirelim. Piştikten sonra altını kapatıp vanilya ve tereyağı ekleyip karıştıralım. Soğuyan muhallebiyi mikserle çırpalım. Son olarak bir paket kremayı ekleyip tekrar çırpalım ve muhallebiyi soğumaya bırakalım. Bisküvileri ıslatıp borcama dizelim üzerine hazırladığımız muhallebiyi dökelim. (1 kat bisküvi 1 kat muhallebi olacak şekilde ben 4 kat tekrarladım). En son muhallebi üzerine bolca hindistan cevizi dökelim. Üzerini streçle kapatıp buzdolabında soğumaya bırakalım. Deneyecek herkese afiyet olsun. <b>Coconut Bisküvili Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

coconut-biskuvili-pasta-1.jpg
coconut-biskuvili-pasta-2.jpg

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri