Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Drone Tabanlı Kısa Mesafe Kurye Hizmeti: Şehir Mikro-Mobilitesinde Devrim

Resim 1 Resim 2

sengizemnur

Gizem Nur Şen
KF Kullanıcı

Drone Tabanlı Kısa Mesafe Kurye Hizmeti: Şehir Mikro-Mobilitesinde Devrim[/HEADING=1]

Küçük, Hızlı, Yep Yitirimli: Şehir içi teslimat zamanlamasında çığır açan bir inisiyatif, yani drone bazlı kurye hizmetleri. Kg aktifliği, düşük maliyetli enerji kaynakları ve yüksek doğrulukla yerleştirme makineleri sayesinde, 130 metre içinde anında teslimat sağlanabiliyor.

Teknolojik Anahtarı:

* Dronelar: 4R Hassas GPS, Hindistan’ın doğasından esinlenen havalanma sistemleri.
* Yathiyet Yönetimi: Güneş enerjili pil değişim istasyonları.
* Yönelimli Ani Renk (Team Color): Süper hırçın TMS (Trafik Mobilite Sistemi) entegrasyonu.

Pazar Makiğinin Sanatı:

* 350 km²’lik yoğun nüfuslu bölgelerde zamanlama aralığı 4-6 dakika içinde.
* 18-25 yaş arası dijital endüstriyel talebin 60%’i yükleme hızını artırmak için bu concept’ler kaynaklı.

Girişimcilik Fırsatları:

1. **Propeller & AI**: Düşük uçuş sallanması için yapay zeka destekli kontrolör.
2. **MR Paketleme**: Ödünç alınan mikro paket bazlı ARM taşıma modülü.
3. **Çevre Etkisi**: 0 CO2 emisyonlu taşıma imkanı ile şehir sürdürülebilirlik politikalarına tam uyum.

Çevreye zarar yönünden daha az tüketim, aynı zamanda şehir planlamada yeni servis modelleri yaratıyor. Teknoloji, lojistik ve çevre bilincinin harmonik birleşimiyle bir sınır açıyor.

Uygulamada Görülebilecek Örnek:

* Istanbul ̈Çekme 8 Sultanahmet Faşiyerleri.
* Dubai 2? Mile, UFO paket durum kontrolü.

İş Modeli Öneri:

[Dron] aynı zamanda kumsalı bir pazar yerine sizi karşılayacak: paket dünya genelinde saatlik, gerçek zamanlı ölçümler ile mobil paket kontrolü.

Son Adım:

Şehir planlama oturumlarınıza katılın, bu dronesunuzu logistik eko sistemine dahil edin ve sürdürülebilir, hızlı teslimatın büyüleyici dünyasına adım atın!

Katalog Nasıl Yazılır?:

Kısa! Kim? Neden? Nasıl? Ne? Ne kadar? Adım adım oluşturun ve“Her şehrin**köprüleri** henüz kurulmamıştır.[/B]

Nasıl Başlamalı?

photo-1607641079558-a49c143d666e

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri