Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Eski Binalardan Moda Atölyesi! Mimari Kırıkları Yeniden Canlandırın

Resim 1 Resim 2

cammelis

Melis Çam
KF Kullanıcı

Eski Binalardan Moda Atölyesi! Mimari Kırıkları Yeniden Canlandırın[/HEADING=1]

Merhaba Nazarlar!

Son zamanlarda **mimarlık** ile **moda** arasında bir köprü kurmak isteyen girişimciler pazara girmeye çalışıyor, ama işin ilginç kısmı bu köprünün *bina kırıkları* üzerinden geçmesidir. İnanın, eski yapıların yıkım sürecinde ortaya çıkan taş, beton, bakır ve ahşap parçaları, hem çevre dostu hem de şık bir moda işine dönüşebilir.

### Neden Özeldi?
- **Sürdürülebilirlik**: Karbon ayak izini azaltır.
- **Gösterişli Tasarım**: Her bir parçanın ayrı bir hikayesi var.
- **Farklı Kitle**: Yüksek değerli el yapımı ürünler ile lüks segment açık.
- **İç Mekan Potansiyeli**: Atölyenizde hem ürün üretimi hem de sergi alanı.

### İş Fikri Adımları
  • **Kaynak Kitle** – Eski bina boşaltıcılarıyla iş birliği.
  • **Malzeme Seçimi** – Taş, bakır şerit, ahşap parçalar, dolgu taşları.
  • **Tasarım Süreci** – Her parçanın estetik potansiyeli incelenir; 3D modelleme ile prototipler hazırlanır.
  • **Ürün Kategorileri** – Gömlek esas tasarım, kalem kutuları, takı kutuları, duvar süsleri gibi.
  • **Atölyenizin Mimari İzi** – Dekorasyon ve üretim süreci açık kapı konseptiyle müşterilere deneyim sunar.
  • **İlk Satış:** Pop-up event, yerel moda haftaları ve çevrimiçi Pazar yeri.
  • **Büyüme Stratejisi** – Takenetik kadar kat, kitle oluşturma ve sadakat programı.

### Gelir Örneği
- *Birim fiyat*: 200–350 TL
- *Dönemlik üretim kapasitesi*: 25–35 adet
- *Toplam kâr*: 4000–12.500 TL

### Sosyal Etki
- Yerel topluluklara **iş ve eğitim** fırsatı.
- **Kültürel mirasın** korunması.
- Kırsal-şehir ilişkilerini güçlendirir.

Eğer siz de eski yapıların, yeni tasarımların içinde gizli bir dünyasını keşfetmek istiyorsanız, bu girişimi **deneme** zamanı.

[FONTSIZE=110]👇 👇 👇 👇 👇[/FONTSIZE]

[RED]Bir asmama odası kurun, zırttan şıklığı yakalayın![/RED]

“Klima gereksinimleri farklı, fakat mimarlık ve moda aynı ruha sahiptir: Bu ise geleceğin stüdyosudur.” – Tanımadık Yazar

photo-1643391394875-153656c6c68f

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri