Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Google'ın Gizli Projesi: Sanal Asistanların Karmaşık Ses Tanıma Teknolojisiyle Devrimi

Resim 1 Resim 2

demirhasanyigit

Hasan Yiğit Demir
KF Kullanıcı

Google'ın Gizli Projesi: Sanal Asistanların Karmaşık Ses Tanıma Teknolojisiyle Devrimi​

Merhaba Google meraklıları! Bilgi paylaşmak ve heyecan verici bir gelişmeyi sizinle tartışmak istiyorum. Son zamanlarda, Google'ın gizlilikle geliştirdiği yeni bir sanal asistan teknolojisi üzerine ilginç ipuçları ortaya çıktı. Bu yeni sistem, sıradan ses tanıma teknolojilerinden çok daha öte, kullanıcıların ses tonunu, duygularını ve hatta bazen niyetlerini analiz edebiliyor!

• Bu gelişme, sadece komutları algılamakla kalmayıp, kullanıcıların ruh halini anlamaya da odaklanıyor.
  • Örneğin, stresli bir kullanıcıya sakinleştirici öneriler sunabiliyor veya mutlu bir kullanıcının enerji seviyesini yükseltecek önerilerde bulunabiliyor.
  • Ayrıca, gizli projede yapay zekanın duyguları tanıması ve uygun tepki vermesi konusu üzerinde ciddi çalışmalar devam ediyor.
Google bu teknolojiyi, kişisel asistan pazarında devrim yaratabilecek büyük bir adım olarak görüyor. Peki, sizce bu gelişmeler veri gizliliği ve etik açıdan ne kadar riskli? Yoksa, bu teknoloji, insanlar ve makineler arasındaki iletişimde yeni bir çağın başlangıcı mı?

Düşüncelerinizi ve bu konuda yapabileceğiniz tartışmaları bekliyorum! Bu tür gelişmelerin hayatımızı nasıl şekillendireceğine dair öngörülerinizi merak ediyorum.

ai-voice-recognition-technology-human-interaction

photo-1666528421905-bf57621b235e

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri