Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Güveç Kapama

Resim 1 Resim 2

cordukzubeyir

Zübeyir Çördük
KF Kullanıcı
Katılım
17 Eki 2024
Mesajlar
2
Tepkime puanı
5
Puanları
1
<b>Güveç Kapama Tarifi İçin Malzemeler</b>

  • 500 gram kuşbaşı (kişiye göre artırılır)
  • 1 adet soğan
  • 1 adet sivri biber
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet domates
  • 1 kaşık salça
  • Tuz
  • 1 su bardağı sıcak su
Üzerine;

  • Milföy
<b>Güveç Kapama Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Bildiğimiz et soteyi yapıyoruz ama biraz daha şık halde, eti kendi suyunda haşlayalım iyice suyunu çeksin sonra biraz yağ ekleyip kavuralım iyice yumuşasın. Sonra soğan, biberleri de doğrayıp ekleyelim kavuralım sonra domatesi ve salçayı ilave edelim, tuzunu atalım tüm sebzeler güzelce kavrulduktan sonra 1 su bardağı sıcak su ekleyip pişirelim. Pişen yemeği ocaktan alalım ve güveçlere dolduralım ,güvecin üst kısmını kenarını yağlayalım, milföylerle kapak şeklinde kapatalım. 180 derece ısınmış fırında milföyler kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun. <b>Güveç Kapama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

guvec-kapama-2.jpg
guvec-kapama-3.jpg
 
Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst