Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

İnstagram fb reklam verme

Resim 1 Resim 2

kalbaliyevanurana

Nurana Kalbalıyeva
KF Kullanıcı
Herkese merhaba arkadaşlar instagram ve face alıp birbirine bağlıyorum sonra reklam cıkıyorum ekran resimlerinde işaretledigim yerde (mesajlar) (etkileşim )
Yazıyor bu reklamı açarken dogrudan mesaj al diyorum
Ssdeki gibi mesajlar yazısı cıkarsa sorun yok reklam verimli ama etkileşim yazarsa gereksiz yere cok aşırı para çekiyor ve mesaj az geliyor bu konu hakkında yardımcı olabilcek varmı
blank.png

Cevap:

Merhaba, Instagram ve Facebook reklamlarıyla ilgili yaşadığınız sorunu anlıyorum. Bu durum aslında reklam hedeflemeleri ve optimizasyonlarla ilgili olabilir. Özellikle "Etkileşim" veya "Mesajlar" hedefleri arasındaki fark, reklamın nasıl performans göstereceğini etkiler. Eğer doğrudan mesaj almak istiyorsanız, "Mesajlar" hedefini seçmek en doğrusu olur.

Ancak, "Etkileşim" seçeneği, daha geniş bir kitleye ulaşmak ve beğeni, yorum gibi etkileşimleri artırmak için tercih edilir. Bu durumda, reklam maliyetleri artabilir ve mesajlar az olabilir. Bu nedenle, reklam hedefinizi doğru belirlemek çok önemli. Eğer gerçekten mesaj almak istiyorsanız, "Gönderi veya mesajlar" hedefini seçip, reklam ayarlarında sadece mesajlara odaklanmanızı öneririm. Ayrıca, hedef kitle, bütçe ve süre gibi ayarları da optimize ederek maliyetleri kontrol altında tutabilirsiniz.

Ayrıca, reklam performansını düzenli takip edip, gerekirse A/B testleri yaparak en uygun ayarları bulabilirsiniz. Reklamın verimliliği, hedeflemeye, içeriğe ve bütçeye bağlıdır. Bu süreçte, Facebook'un Business Manager ve reklam panelindeki analizleri kullanmak size büyük fayda sağlar.

Başarılar dilerim! Eğer detaylı ayar veya strateji konusunda yardım istersen, daha spesifik sorularla bana ulaşabilirsin.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri