Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Kasede Tiramisu

Resim 1 Resim 2

kelesyasemin

Yasemin Keleş
KF Kullanıcı
<b>Kasede Tiramisu Tarifi İçin Malzemeler</b>

Muhallebisin için;

• 1 buçuk litre süt
  • 1 buçuk su bardağı şeker
  • 5 yemek kaşığı nişasta
  • 1 yumurta sarısı
  • 3 yemek kaşığı un
Piştikten sonra;

• 3 yemek kaşığı kremşanti
  • Yarım su bardağı süt
  • 1 pk vanilya
Alt tabanı için;

• Kedi dili bisküvi
Bisküviyi ıslatmak için;

• 1 su bardağından eksik süt
  • 1 tatlı kaşığı granül kahve
<b>Kasede Tiramisu Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Piştikten sonra katılacak malzemeler hariç gerisini bir tencerede kaynayana kadar pişiriyoruz. Piştikten sonra 2 yemek kaşığı tereyağı vanilyayı ekliyoruz ,biraz sıcağı çıkınca kremşanti ve sütü ekleyip mikserliyoruz. Granül kahveyi sütle açıyoruz ,kedi dili bisküvilerini batırıp kaselerin tabanına koyuyoruz ,benim kaselerim küçüktü 1 tane kedi kullandım ,kaseniz büyükse 2 adet kullanabilirsiniz. Daha sonra muhallebiliyi kaselere pay ediyoruz ,soğuduktan sonra kakao ile süslüyoruz afiyet olsun. <b>Kasede Tiramisu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

kasede-tiramisu.jpg
kasede-tiramisu-1.jpg

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri