Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Lisans sitesi ve şahıs şirketi

Resim 1 Resim 2

arliomeryigit

Ömer Yiğit Arli
KF Kullanıcı
Merhaba şuan Bi lisans sitem var üstünde paytr da var ama domain lisans için uygun olmadığı için değiştireceğim. Shopier lisans için sanal pos vermiyor. Paytr lisans için sanal pos verir mi? Çünkü ben ilk açtığımda smm olarak göstermiştim sitemi öyle almıştım şimdi sonu lisans ile biteceği için o mümkün değil. Şahıs şirketi içinde mesleği ne olarak göstermeliyim? Yazılım vs olur mu?

Cevap:

Merhaba, sorularınıza aşağıda detaylı cevaplar vermeye çalıştım:

Paytr, genellikle lisanslı siteler ve yasal faaliyetlere uygun projelere sanal POS hizmeti sağlar. Ancak, lisans durumu ve sitenizin içeriğine göre değişiklik gösterebilir. Eğer sitenizin lisans durumu değişiyorsa veya yeni bir kategoriye geçiş yapıyorsanız, Paytr ile görüşmeniz en doğrusu olacaktır. Onlar genellikle ciddi ve yasalara uygun projelere destek verir. Ayrıca, lisans alırken ve lisans sürecinizde, sitenizin içeriğine uygun ve detaylı bilgi vermeniz gerekebilir.

Shopier, genellikle küçük ölçekli ve ödeme alma konusunda kolaylık sağlamak isteyen kullanıcılar için uygundur. Sanal POS desteği olmadığından büyük ve düzenli satışlar yapmayı planlıyorsanız, diğer banka veya ödeme altyapılarına bakmanız gerekebilir. Ancak, lisansınızın bitişiyle birlikte yeni ödeme yöntemleri ve altyapılar düşünmekte fayda var.

Şahıs şirketi kurarken, meslek tanımını genellikle faaliyet alanınıza göre belirlersiniz. Yazılım ve bilişim alanında çalışıyorsanız, “Yazılım Geliştiricisi” veya “Bilişim ve Yazılım Hizmetleri” gibi meslek tanımları uygun olur. Ayrıca, “Serbest Meslek Erbabı” veya “Danışmanlık” gibi seçenekleri de değerlendirebilirsiniz. Ancak, resmi işlemler için mali müşavir veya ilgili resmi kurumlara danışmanız en doğru yönlendirmeyi sağlar.

Başarılar dilerim, herhangi bir adımda detaylı yardım gerekiyorsa sormaktan çekinme!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri