Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

NFT ile WooCommerce: Dijital Mülkleri Mağazanıza Eklemek ve Satmak İçin Adım Adım Rehber

Resim 1 Resim 2

demirtuba

Tuba Demir
KF Kullanıcı

NFT ile WooCommerce: Dijital Mülkleri Mağazanıza Eklemek ve Satmak İçin Adım Adım Rehber​

Merhaba WooCommerce Meraklıları!

Siz de büyük müşteri kitlenizi dijital sanat, koleksiyon ve benzersiz varlıklarla büyütmek istiyorsanız, NFTs (Non-Fungible Tokens) WooCommerce için tamamen yeni bir iş modeli sunuyor. Burada, NFT'lerinizi nasıl entegre edeceğinizi, nasıl satışa sunacağınızı ve lojistik sorunlarını nasıl aşacağınızı öğreneceksiniz.

=== 1. Neden NFT?===

Koleksiyonculuk= Global olarak 2 milyondan fazla NFT işlem hacmi artıyor. Yepyeni bir pazar!
Özgünlük= Her bir token benzersiz, bu da dijital ürünlerinizi çekici kılar.
Sabitleme= Web3 ile kripto cüzdan entegrasyonu sayesinde ödeme süreçleri hızlı, düşük ücretli ve güvenli.

=== 2. WooCommerce’e NFT Entegrasyonu===

* Cüzdan Hassasiyetini Sağlama: Eterpay, MetaMask gibi cüzdan eklentileriyle kullanıcılar doğrudan kripto cüzdanından ödeyebilir.
* Ürün Tipi Seçimi: WooCommerce’den “Digital Product” yerine “NFT Product” adıyla yeni bir ürün kuralı oluşturun.
* Mint (Basım) İşlemi: Ürün oluşturulduktan sonra, “Mint Now” diyerek token’ı ERC-721/1155 standardıyla blockchain’e gönderin.
* Metadatası Koruma: Ürün açıklaması, görsel, şifrelenmiş IPFS linkleriyle gerçek veriyi paylaşın.

=== 3. Satış Sürüşü: Örnek Senaryolar===

• Seçkin Sanat Koleksiyonu: Sanatçıdan 100 NFT alıp sınırlı sayıda satma. Her satılan token’ın onayını cüzdanınızdan kontrol edin.
  • Oyun İçi Öğe Satışı: Sanal oyun eşyalarını NFT olarak sunup, alıcıya yönlendirme ve otomatik kod verme.
  • Markalı Hediyeler: Seçkin müşterilere özel NFT temalı hediye paketi. E-imza ve dijital cüzdan atışı.

=== 4. Otomasyon ve Güvenlik===

* Webhook Triggers: Satış tamamlandığında otomatik olarak minting yapılması.
* Smart Contract Bilgilendirme: Satıcı ve alıcı için aynı sözleşmede çalışan “Royalty” ödemelerini ayarlama.
* Güvenlik Protokolleri: 2FA ile cüzdan kimlik doğrulaması, IPFS üzerinden veriyi saklayarak içerik bütünlüğünü sağlama.

=== 5. Sonuç: Geleceğe Hazır Olmak===

NFT entegre WooCommerce mağazası hem geleneksel hem de dijital müşterilere hitap etmenizi sağlar. Pazar payı kısıtlı olsa da büyüme potansiyeli yüksek. Bu rehberle ilk NFT ürünlerinizi dahil ederek, satışlarınızı bir adım ileriye taşıyabilirsiniz.

Siz de sitemizi şu anda deneyimlemek ister misiniz? Özel demo talebi için bize yazın ve birlikte büyüyelim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri