Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Oyun Dünyasının Gizli Mirası: 90'lar ve Erken 2000'lerdeki Efsanevi Oyunlar ve Yeniden Keşfi

Resim 1 Resim 2

sahinahmetbaran

Ahmet Baran Şahin
KF Kullanıcı

Oyun Dünyasının Gizli Mirası: 90'lar ve Erken 2000'lerdeki Efsanevi Oyunlar ve Yeniden Keşfi​

Merhaba oyun tutkunları!

Bugün biraz nostalji yapıp, belki de çoğumuzun çocukluk ve gençlik yıllarında büyük izler bırakan, ama günümüzde pek bilinmeyen bazı klasik oyunlara değinmek istiyorum. 90'lar ve erken 2000'ler, oyun teknolojisinin gelişimiyle birlikte pek çok unutulmaz başlığa ev sahipliği yaptı.

İşte sizlerin de muhtemelen hatırladığı ama zamanla gözden düşmüş birkaç gizli hazinenin keşfi:

• Monkey Island Serisi: Mizahı ve özgün hikayesiyle klasik olmaya devam ediyor. Son zamanlarda remastered versiyonlarıyla tekrar gündemde olsa da, orijinal maceraların tadı başka.
  • Planescape: Torment: Derin hikayesi ve ilginç karakterleriyle RPG dünyasının saklı cenneti. Günümüzde bile mod ve yama topluluklarıyla ayakta.
  • Beyond Good & Evil: Güzel hikaye anlatımı ve özgün grafikleriyle unutulmaz bir macera, yeniden remaster edilip etkililiği artmakta.
  • Chrono Trigger: SNES’in en büyük RPG’lerinden biri, orijinalinde Japonya’da pek bilinmese de, dünya çapında hayranlar tarafından seviliyor.

Nostaljik oyunlar bana yeni nesil yapımlar kadar keyif veriyor. Eski oyunların modern teknolojilerle yeniden canlandırılması, hem yeni oyuncuları hem de eski nesli memnun ediyor. Peki ya sizler, bu gizli hazinelerden hangilerini tekrar oynadınız veya yeni keşifleriniz oldu mu? Yorumlarınızı bekliyorum!

Unutmayın, her büyük oyunun arkasında bir hikaye ve hatıra saklıdır. Belki de yeniden keşfetme vakti gelmiştir!

İyi oyunlar ve bol nostalji diliyorum!

photo-1661110442371-078a5a2161da

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri