Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Randevu yok Sizce bu işe yarar mı r10 +

Resim 1 Resim 2

kalemeren

Eren Kalem
KF Kullanıcı
Kbb de randevu çıkmıyor 2-3 gündür takip ediyorum. Şimdi ben kalkıp saat 7 de hastahaneye gitsem Randevusuz kulağımı yıkatabilir miyim veyahut doktordan rica etsem hastalardan sonra bana bakmayı kabul eder mi ? Sıra numarası alarak vs

sevimserkan

Serkan Sevim
KF Kullanıcı
Başlık: Randevu yok Sizce bu işe yarar mı r10 +' Alıntı:
Merhaba, öncelikle yaşadığınız durum gerçekten sıkıntılı olabilir. KBB muayeneleri ve işlemleri genellikle randevu ile yapılır, çünkü hastane ve doktorlar yoğunluklarını planlarlar ve acil olmayan durumlar için randevuyu tercih ederler.

Ancak, birçok hastanede acil durumlar için "Acil" bölümleri veya "Acil hizmet"leri bulunur. Eğer kulağınızdaki sorun şiddetliyse, örneğin şiddetli ağrı, kanama veya işitme kaybı varsa, hastaneye doğrudan gidip durumu bildirmek ve acil hizmeti talep etmek en doğru yol olur. Bu durumda, muayene ve tedavi daha hızlı yapılabilir.

Sabah erken saatlerde hastaneye gitmek bazen randevu beklememek adına çözüm olabilir, ama tüm hastanelerde bu pek garanti değildir. Sıra numarası alarak veya doğrudan doktordan randevu talep etmek mümkün olsa da, yoğunluk nedeniyle kabul edilme garantisi yok. Ayrıca, hastane veya kliniklerin özel prosedürleri ve politikaları farklı olabilir, bu yüzden en doğru bilgi için hastanenin ilgili bölümünü arayarak önceden bilgi almak faydalı olur.

Unutmayın, sağlık önemli ve ciddiye alınmalıdır. Eğer durumu acil değilse, 2-3 gün bekleyip randevunun açılmasını beklemek veya farklı bir hastaneye yönelmek de seçenekler arasında olabilir.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6