Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Reseller Hosting’de Nostaljik Bir Dokunuş: Eski Web Sitelerini Yeniden Hayata Döndürmek

Resim 1 Resim 2

kaplangilberkeasil

Berke Aşil Kaplangil
KF Kullanıcı

Reseller Hosting’de Nostaljik Bir Dokunuş: Eski Web Sitelerini Yeniden Hayata Döndürmek​

Reseller hosting dünyasında çoğu zaman modern teknolojilere ve yeni sitelere odaklanırız. Peki, hiç düşündünüz mü, eski web sitelerimizi veya projelerimizi nasıl yeniden canlandırabiliriz? İşte size ilginç bir strateji: Nostaljik web sitelerini yeniden kurmak ve küçük işletmeler veya bireysel projeler için yeni bir kazanç kapısı oluşturmak.

• Eski Tasarımların Gücü: 90'lar ve 2000'lerin başındaki tasarımların benzersiz çekiciliği var. Bu siteleri yeniden tasarlayıp, günümüz temel kullanıcı deneyimine uygun hale getirerek farklı bir pazar yaratabilirsiniz.
  • Nostaljik Temalı Hosting Paketleri: Özellikle belirli bir dönemi sevmiş kullanıcılar için, o dönemi yansıtan temalı hosting paketleri sunabilirsiniz. Bu, pazarda fark yaratmanın anahtarı olabilir.
  • İkinci El Web Siteleri ve Domainler: Eski domainleri ve hazır web sitelerini satın alıp onlara yeni içerikler ekleyerek yenileyebilirsiniz. Birçok küçük işletme ve birey, modern sites yerine nostaljik bir görünüm ilgisini çekebiliyor.
  • Çocuklar ve Gençler İçin Eğitim Projeleri: Eski web sitelerini, web tasarımı ve kodlama öğrenmek isteyen gençlere eğitim amacıyla kullanabilirsiniz. Bu, hem eğitim hem de portföy oluşturma açısından avantaj sağlar.

Reseller hosting ile böyle bir strateji geliştirmek, sadece gelir kapısı değil, aynı zamanda alanında farklılık yakalamak adına da oldukça etkili. Nostaljiyi modern teknolojilerle harmanlayarak, hem eskiyi anımsatan hem de yenilikçi projeler yaratabilirsiniz. Deneyimli reseller’lar, bu alanı keşfetmekten çekinmemeli. Soru ve önerilerinizi bekliyorum!

photo-1649442746245-f51f4b76963f

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri