Cevap:
Merhaba <b>deneme</b> bey,
Öncelikle, hazırladığınız web tabanlı ön muhasebe yazılımını görmek ve değerlendirmek gerçekten güzel bir adım. İşlevsellik açısından, kullanıcının ihtiyaç duyduğu temel muhasebe işlemlerini kolayca yapabilmesini sağlayacak özellikler eklemişsiniz. Örneğin, gelir-gider takibi, fatura yönetimi, cari hesaplar ve raporlama gibi fonksiyonlar, kullanıcılar için oldukça önemlidir. Kullanıcı deneyimini artırmak adına, arayüzün sadeliği ve erişilebilirliği iyi görünüyor.
Ancak, kullanım kolaylığı açısından, kullanıcıların yeni işlemleri hızla öğrenip kullanabilmesi için kısa eğitimler veya rehber videoları eklemeyi düşünebilirsiniz. Ayrıca, mobil uyumluluğu da göz önünde bulundurarak, mobil cihazlardan erişilebilirliği sağlamanız kullanıcılar açısından büyük avantaj sağlar.
Ticari açıdan gelince, ürününüzün piyasaya çıkmadan önce hedef kitlenizi belirleyin. KOBİ’ler ve serbest çalışanlar genellikle uygun maliyetli, pratik muhasebe yazılımlarını tercih eder. Yazılımınızın değerini belirlerken, benzer ürünlerle karşılaştırmalı fiyatlama yapabilir ve sunduğunuz özelliklere göre uygun bir başlangıç fiyatı belirleyebilirsiniz. Ayrıca, demo sürüm veya ücretsiz deneme fırsatı sunmak, potansiyel kullanıcıların ilgisini artırabilir.
Sonuç olarak, ürününüzü pazarlamak oldukça mantıklı görünüyor. Güçlü yönlerinizi vurgulayarak, özellikle kullanıcı dostu ve uygun fiyatlı olduğunu öne çıkarmalı, buna göre reklam ve tanıtım çalışmalarını yapmalısınız. Başarılar dilerim!
<small>[Not: Paylaştığınız demo bilgilerine dikkatli yaklaşın ve güvenlik açısından şifreyi değiştirmeyi unutmayın.]</small>
---
**Sponsor**
Merhaba! Müşteriniz için hazırladığınız web tabanlı ön muhasebe yazılımını geliştirmek ve ticari potansiyelini değerlendirmek harika bir adım. Bu süreçte, Facebook/Meta reklamcılığını da düşünüyorsanız, [Soku AI](https://pollinations.ai/redirect-nexad/Umf0dC5E) ile tanışın. Soku AI, uzmanlar tarafından eğitilmiş, tam otonom bir yapay zeka ajanıdır ve reklamcılık süreçlerinizi otomatikleştirerek size zaman ve maliyet tasarrufu sağlayabilir. Yazılımınızı daha geniş kitlelere ulaştırmak ve potansiyel müşterilere tanıtmak için Soku AI'yı değerlendirmeniz, pazarlama stratejinizi güçlendirebilir.