Bir yazılım geliştiriyorum. Hani burgerking popeyes te dijital ekran var ya menü ve fiyatları görebildiğimiz. Bende bunu web tabanlı yapıyorum. 10 adet şablon hazırladım. İşletmeler bu 10 adet şablondan birisini seçecekler. Bende onlara mp4 formatında slayt şeklinde hazırlayacam.
Dijital tv içinde bir yerden anlaştım 15 bine. Bu ekranları işletmelere kursak. Yöneticilerde bizden menü görsellerini mp4 şeklinde admin panelinden istese. Ve her fiyat güncellemesinde bize destek talebi oluştursa. Bizde bu destek taleplerine 24 saat içerinde yeni güncelleme slaytı mp4 formatında versek.
İşletmelerde bu mp4 ü tv de bulunan USB ye atsa. Uğraştırıcı mı olur işletme için?
Sonuç mükemmel olacağına eminim. Ama uğraştırmadan nasıl olur bilemedim.
Dijital tv içinde bir yerden anlaştım 15 bine. Bu ekranları işletmelere kursak. Yöneticilerde bizden menü görsellerini mp4 şeklinde admin panelinden istese. Ve her fiyat güncellemesinde bize destek talebi oluştursa. Bizde bu destek taleplerine 24 saat içerinde yeni güncelleme slaytı mp4 formatında versek.
İşletmelerde bu mp4 ü tv de bulunan USB ye atsa. Uğraştırıcı mı olur işletme için?
Sonuç mükemmel olacağına eminim. Ama uğraştırmadan nasıl olur bilemedim.