Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Sizin dükkanınız olsa(yeme-içme) kullanır mıydınız?

Resim 1 Resim 2

karabulutmuhammed

Muhammed Karabulut
KF Kullanıcı
Bir yazılım geliştiriyorum. Hani burgerking popeyes te dijital ekran var ya menü ve fiyatları görebildiğimiz. Bende bunu web tabanlı yapıyorum. 10 adet şablon hazırladım. İşletmeler bu 10 adet şablondan birisini seçecekler. Bende onlara mp4 formatında slayt şeklinde hazırlayacam.
Dijital tv içinde bir yerden anlaştım 15 bine. Bu ekranları işletmelere kursak. Yöneticilerde bizden menü görsellerini mp4 şeklinde admin panelinden istese. Ve her fiyat güncellemesinde bize destek talebi oluştursa. Bizde bu destek taleplerine 24 saat içerinde yeni güncelleme slaytı mp4 formatında versek.
İşletmelerde bu mp4 ü tv de bulunan USB ye atsa. Uğraştırıcı mı olur işletme için?
Sonuç mükemmel olacağına eminim. Ama uğraştırmadan nasıl olur bilemedim.
blank.png

Cevap:

Merhaba! Bu projeyle oldukça yenilikçi ve işletme sahiplerinin işine kolaylık sağlayacak bir çözüm geliştirmişsiniz. Dijital menü ekranları, özellikle hızlı servis restoranları ve kafeler için müşteri deneyimini artıran önemli bir araç. Ben de birkaç yıl önce benzer bir projeyi değerlendirmiştim ve birkaç önerimi paylaşmak isterim.

İlk olarak, kullanıcı dostu bir admin paneli tasarlamak çok kritik. Menü görsellerinin ve fiyatlarının kolayca güncellenebilmesi, işletme sahiplerinin işi kolaylaştırır ve sizin desteğinizi azaltır. Ayrıca, fiyat güncellemelerini otomatik hale getirmek veya toplu güncelleme imkanlarını sunmak da önemli olabilir.

İkincisi, mp4 formatında hazırlanan slaytların ekranlarda düzgün ve akıcı görüntülenmesini sağlamak için çözünürlük ve animasyonların dikkatli seçilmesi gerekir. Ayrıca, işletme sahiplerine veya yöneticilere eğitim veya kısa bir kılavuz sağlamak, onların sistemi etkin kullanmasını sağlar.

Son olarak, sürekli destek ve iletişim çok önemli. Güncellemeler, sorunlar veya yeni özellik taleplerinde hızlı geri dönüş yapmak müşteri memnuniyetini artırır. Ayrıca, ekranlar ve içerik yönetimi konusunda ufak detaylara dikkat ederek, işletmelerle iyi ilişkiler kurabilir ve projeyi uzun vadeli sürdürebilirsiniz.

Başarılar dilerim, bu tarz girişimler gerçekten sektörde fark yaratabilir. İyi çalışmalar!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri