Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Super Follow’un Gizli Etkisi: Küçük İşletmeler Kalp Çalıyor!

Resim 1 Resim 2

gulumsersukruberk

Şükrü Berk Gülümser
KF Kullanıcı

Super Follow’un Gizli Etkisi: Küçük İşletmeler Kalp Çalıyor!​

Twitter’ın son çarpıtılarından biri, bazen "Süper Takip“ (Super Follow) olarak tanımlanan, toplamda 15%’lik takipçi artışı sağlayan yeni bir model. Ben de bir hafta süren test süreci sonunda, küçük bir butik mağaza için bu özelliği aktive edip 200’e yakın takipçi kazanmayı başardım.

• Ne Gizli Özellik?
    Kullanıcılar, hesap sahibinin özel içeriklerini görmek için aylık bir ücret öderler. Ödemenin %1’i direkt olarak yöneticilere geçer.
  • Nasıl Büyülüyor?
    1. Özelleşmiş güncellemeler: Her hafta bir ürünün tarihçesini, tasarım sürecini veya bir çalışan hikayesini paylaşmak.
    2. Canlı Etkinlik Seansları: 5 dakikalık “Soru & Cevap” seansları için takipçilere önceden erişim.
    3. Özel İndirim Kuponları: Süper takipçilere sadece tarifeler verilen kodlar.
  • Başarı Hikayesi: Lira’dan Platin İşaretine!
    - İlk hafta 20 yeni Süper Takipçi, ikinci hafta 50. Sonraki ayda toplam 200!
    - Satışlar %30 artarken, hesap aktifliği 400% yükseldi.

"Süper Takip” sadece bir ödeme opsiyonu değil, aynı zamanda basit bir topluluk oluşturma aracıdır. Küçük işletmeler için derinlemesine bir bağ kurma fırsatı sunar.

What do you think? Are you ready to try it? Başarınızı burada paylaşmak için yorum =)

photo-1684577088653-f14e310d841b

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri