Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Tantuni (Dürümsüz)

Resim 1 Resim 2

aktanelifnaz

Elif Naz Aktan
KF Kullanıcı
Katılım
17 Eki 2024
Mesajlar
3
Tepkime puanı
5
Puanları
1
<b>Tantuni (Dürümsüz) Tarifi İçin Malzemeler</b>

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 3 adet tavuk pirzola(kemiksiz,derisiz)
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
<b>Tantuni (Dürümsüz) Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Öncelikle tavukları küçük küp şeklinde doğrayalım. Tuz ekleyip 1 çay bardağı su ile suyunu çekene kadar pişirelim. Pişen tavukları tavanın kenarına itip tavanın ortasına tereyağı, salça ve baharatları alalım. Biraz tavada çevirdikten sonra tantuni hazır. Normalde lavaş, domates vs ile birlikte tüketiliyor. Ama ben bu şekilde yapıp pilav yanında ya da patates yanında tüketiyorum. Çok daha lezzetli oluyor. Denemeye değer :). <b>Tantuni (Dürümsüz) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

tantuni-durumsuz-1.jpg
tantuni-durumsuz-2.jpg
 
Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst