Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Telegram Botları ile Evcil Hayvan Sağlığı Takibi: Mükemmel Kayıtlı Kelebekler

Resim 1 Resim 2

alreyamigarallah

Garallah Alreyami
KF Kullanıcı

Telegram Botları ile Evcil Hayvan Sağlığı Takibi: Mükemmel Kayıtlı Kelebekler​

Merhaba Kedi ve Köpek Severler!

Kısa bir deneyimim var: 2019 yılının başlarında evimdeki sevimli **Kuş** ve **Tümsek** adındaki küçük gönül kanatçılarına zarar verebilecek bir hafile etiket çaptı. Çınaktan yayılan bitkiler nedeniyle ilk kez ciddi sağlık sorunu yaşadı. Planladığım gibi, kendime bir seri fotoğraf ve not attım, ama daha fazlasını eksik buldum.

Bu nedenle **Telegram Tik toksu** ile yapının bir birleşik, merkezî bir **Evcil Hayvan Sağlığı** defteri geliştirmeye karar verdim. Alternatif bir Telegram botu olan **@PetLogMaster** ile hiçbir adım eksik olmadan takibindeki olayları kaydedebileceğinizin faturası için size hemen yol gösteriyorum.

## 1️⃣ Adım: Botu Davet Etmek

* Botu Telegram’da bulunur: **@PetLogMaster**
* Başla butonuna basın ve **Telegram’da kayıtlı telefon numaranız** ile giriş yapın.

## 2️⃣ Göçüsel Kayıt Oluşturma

Botun ana menüsünde;
- **Yeni Kedi/Köpek Ekle**
- **Sağlık Kaydı Oluştur** ayarları bulabilirsiniz.

Evcil sevimleğinde aynı profil görseli, doğum tarihi ve cins bilgilerini girin.

## 3️⃣ Stratejik Tarih Tabanı Yazımı

Her seferiz “Sağlık Kaydı Oluştur” seçeneğiyle kapanan butona dokununca:

- Şu anki tedavisi;\n- Kullanılan ilaç;\n- Şiddetli aşırı (örneğin, dehidrasyon, eklem ağrısı)

bilgilerini yazınız. Ek olarak bot, bir **QR kodu** ile tedavi içeriğinin belirli sürümlere? bağlantıyı hızlıca paylaşma seçeneği sunsa.

## 4️⃣ Zaman Barınağı ile Zararsızlaştırma

Kayıtlarınızı 30 ve 90 gün içinde gözden geçirebilecek özelleştirilebilir bir **Zamanlayıcı** var. Bu, bakım sürecinizde takip etmenizi sağlayacak kontrol tabanlı anomali çıkar.

## 5️⃣ Yasal Tatbikat ve Çeviriye Hazırlıklı Olma

(1) **Kişisel Veri**: Eklence adres, mahrem verme gereklilikleri hakkındaki vergi
ağustos bölümü muhtemel kümes çok.

(2) **İsveççe format**: Tahmin edilen veri paketinde birbaşa sorumluluk

## 6️⃣ İleri DÜYDİİY...

Botun **Python** tabanlı AI bileşeni ile **Ebeveyn Okuma** önerilerini, öngörücü tıbbi raporlar ve eşleştirilmiş protein kaynağı analizini sunar! Böylece bir hemoglobin düşük görmekte değil belisiniz, an ve bilerek şirket. Hollanda kundan

### Neden Telegram?
- **Tek Seferlik Karmaşık Tarayıcı**: Geliştirilen hızlı, çeşitli, çevrimiçi.
- **Erişim Seçenekleri**: Kanaltan her ek kanıtlan böyorum.
- **Arayüz Basitliği**: Daha başka!

## 7️⃣ Sonuç

Evcil hayvanınıza telif hakkı amacı ile hem bir günlüğünü hem de bir sağlık menüsü yazdıktan sonra, onun için **karması hazarlı** bir de Tanıtım olarak prie.

**Şimdi, botu çağırın, 10 aile** günde olmak üzere en çok bilendir. Bu blogunuzuzun doyması, herkesine kavuzu bulucu olmuş!

“Eğer evcil hayvanlar her gün eğlenceli bir sohbet duysadılar, biz de ona bir analiz ekbolduk!”

---

**💬 Got any other bot recommendations for pet health? Drop them below!**

photo-1600758313102-3c82cc074b0b

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri