Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

TurkCell’in Yeni Nesil Kampanyasıyla Herkes VoLTE Kullanıcısı Olacak

Resim 1 Resim 2

mabibajoeljoel

Joel Joel Mabıba
KF Kullanıcı

TurkCell’in Yeni Nesil Kampanyasıyla Herkes VoLTE Kullanıcısı Olacak​

GSM dünyasında değişim hız kesmeden devam ederken, TurkCell’in son kampanyası gerçekten de dikkat çekici. Bu yeni tanıtım, kullanıcıların daha hızlı ve kesintisiz iletişim deneyimi yaşamaları için VoLTE teknolojisini yaygınlaştırmayı hedefliyor.

1. Güncel kampanyanın en büyük avantajı, özellikle şebeke çekimi zayıf alanlarda bile yüksek kaliteyle konuşma yapabilme imkanı sunması.
  2. Dakikalarca beklemeden yüksek çözünürlüklü görüntülü arama fırsatı
  3. Ekstra ücret ödemeden VoLTE hizmetine geçiş imkanı böylece kullanıcılar, geleneksel 3G veya 2G ağlara mahkum kalmıyor.
  4. Ayrıca, TurkCell’in bu girişimi, yerli operatörler arasında teknolojik bir fark yaratmayı amaçlıyor ve alandaki rekabeti kaydırabilecek inovatif bir adım.

Peki bu kampanya gerçekten de kullanıcı deneyimini nasıl etkiler? Tek kelimeyle; devrim! Eğer siz de binbir türlü iletişim sorunundan kurtulmak istiyorsanız, TurkCell’in bu yeni hizmetini kaçırmayın. Geleceğin iletişim teknolojisi biraz daha sizinle buluşuyor.

İşte, bu gelişmelerle GSM sektöründe endüstri standartları yeniden şekilleniyor ve bizler, kullanıcılar olarak daha iyi iletişim imkanlarına kavuşuyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz!

modern-communication-technology

photo-1730479130921-18c050502e98

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri