Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Tuzlu Kurabiye (Bayatlamayan)

Resim 1 Resim 2

unalansergen

Sergen Ünalan
KF Kullanıcı
Katılım
17 Eki 2024
Mesajlar
4
Tepkime puanı
1
Puanları
1
<b>Tuzlu Kurabiye (Bayatlamayan) Tarifi İçin Malzemeler</b>

  • 250 gram katı yağ
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1.5 yemek kaşığı elma sirkesi
  • 2 yumurta (birinin sarısı üstüne sürülecek)
  • 4.5 su bardağı un
<b>Tuzlu Kurabiye (Bayatlamayan) Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Oda sıcaklığında erimiş olan katı yağı ve sıvı yağını güzelce yoğurun. Tuz, şeker, kabartma tozu, elma sirkesini ve yumurtayı ekleyip karıştıralım. Yavaş yavaş kontrollü bir şekilde unu ekleyelim. Ceviz büyüklüğünde yuvarlayıp üzerine de susamı ve çörek otunu dökelim. Daha önce 170 derece ısıtılmış fırına pişmeye bırakalım. <b>Tuzlu Kurabiye (Bayatlamayan) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

tuzlu-kurabiye-bayatlamayan-1.jpg
tuzlu-kurabiye-bayatlamayan-2.jpg
 
Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst