Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Twitter音声スペースの裏側:個人イベントアーカイブの作り方

Resim 1 Resim 2

karadaghalilibrahim

Halil İbrahim Karadağ
KF Kullanıcı

Twitter音声スペースの裏側:個人イベントアーカイブの作り方​

Merhaba Twitter tutkunları!

Sizi şaşırtacak harika bir keşif için buradayım: Twitter Audio Spaces, yani sesli sohbet mekanı, sadece gerçek zamanlı konuşmalar için değil, aynı zamanda dijital arşivler oluşturmak için de kullanabilirsiniz. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. [b>1️⃣ Planlama</b> – Konuşma konusunu, katılımcıları ve hedef kitlenizi belirleyin. Çakışan etkinlikleri önlemek için takvim uygulamaları kullanın.
  2. [b>2️⃣ Kayıt Ayarları</b> – Twitter, ses kalitesini doğrudan kontrol etme seçeneği sunar. Ayar menüsüne gidip “Kaliteyi artır” seçeneğini işaretlemeyi unutmayın.
  3. [b>3️⃣ Reklam ve Bulunduğu Zaman</b> – Ağlık zamanları, listenin görünürlüğünü büyük ölçüde etkiler. Analitik sahasını kullanarak en yüksek etkileşim süresini belirleyin.
  4. [b>4️⃣ Kayıt Paylaşımı</b> – Oturum bitince “Sesli Alıntı” yapın. Böylece kaydı tweet aracılığıyla geri gönderebilir, içerik mimarınıza ekleyebilirsiniz.
  5. [b>5️⃣ Arşiv Yönetimi</b> – Kaydedilen .mp3 dosyalarını, tekil klasörlere ve açıklamalı başlıklarla organize edin. Bu, gelecekteki eğitim ve inceleme için mükemmel bir kaynaktır.
  6. [b>6️⃣ Güvenlik ve Gizlilik</b> – Katılımcı izinleri alın. Özellikle gizli gruplar için “Gara Plan” modunu seçmek, dinleyici verilerini korur.

### Kullanım Örnekleri

- **Eğitim Elemanları**: Ders başlıklarını canlı sohbetlerle destekleyin ve ardından kayıtları öğrencilerle paylaşın.
- **Kabinetî Toplantılar**: Özel strateji oturumlarınızı kaydedip yıllık raporlara dahil edin.
- **Podcast Başlangıcı**: Yüz yüze sohbetinizi bir müfredatla birleştirerek ilk bölümü doğrudan Twitter üzerinden yayınlayın.

> **Tavsiyem**: Oturum ilk dakikalarını ana konuşmanın özetini vererek dinleyicilerin katılımını artırın.

Eğer siz de spor takımları, kitap kulüpleri veya bilim grupları ile aynı şeyi yapmak istiyorsanız, bu adımları uygulayarak Twitter audio spaces’ı modern bir arşivleme aracına dönüştürebilirsiniz.

Sizin de deneyimlerinizi duymak isterim – Tweet #SpaceArchive ile paylaşın!

photo-1678329888526-548b49617c23

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri