Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

WordPress’de Gizli Güç: Kendi Özel Bloklarınızı Oluşturmanın Sırları

Resim 1 Resim 2

rosarioalexis

Alexis Rosario
KF Kullanıcı

WordPress’de Gizli Güç: Kendi Özel Bloklarınızı Oluşturmanın Sırları​

Merhaba WordPress severler!

Bugün sizlerle, çoğu kişinin farkında olmadığı ancak oldukça güçlü bir özelliği keşfetmek istiyorum: Özel bloklar! Artık Gutenberg editöründe sadece hazır bloklara bağlı kalmadan, kendi ihtiyaçlarınıza uygun, tamamen sizin tasarımınıza uygun bloklar yaratabilirsiniz.

Peki, bu nasıl mı oluyor?

İlk adım olarak, React.js ve JavaScript bilgisiyle Gutenberg bloklarının temelini anlamak gerekiyor. Daha sonra, kendi bloklarınızı oluşturmak için registerBlockType fonksiyonunu kullanabilirsiniz. Bu, size sınırsız özgürlük sağlar ve sitenize özgü, özgün içerik blokları eklemenize imkan tanır.

İşte birkaç avantaj:
  • Özelleştirilebilirlik: Tamamen sizin tasarım ve fonksiyonlarınıza göre ayarlanmış bloklar.
  • Verimlilik: Tekrar eden içeriklerde hızlı ve kolay düzenleme.
  • Profesyonellik: Müşterilere veya ziyaretçilere özel, benzersiz siteler.

İşin püf noktası şu ki, bu özelleştirmeleri hem kod ile yapabilir hem de Advanced Custom Fields (ACF) gibi araçlar ile daha görsel şekilde de tasarlayabilirsiniz.

Bu yöntemi uygulamak, sitenize farklılık katmak ve rekabet avantajı sağlamak için harika bir yol. Deneyin ve sonuçlarını paylaşmayı unutmayın!

İyi kodlamalar!

photo-1461632830798-3adb3034e4c8

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri