- Katılım
- 17 Eki 2024
- Mesajlar
- 3
- Tepkime puanı
- 1
- Puanları
- 1
<b>Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler</b>
Sivri biberleri tost makinesinde közlüyoruz ,arnavut biberlerin sap kısımlarını kesip içine su girmesi için parmak ucumuzla eziyoruz. Ocağa su,sirke,yağ,şeker,tuz,limon tuzunu alıyoruz şeker eriyince biberleri döküp bir taşım kaynatıyoruz. Kavanoza karışımı alıp iki geri bir ileri tekniği ile kavanoz kapağını kapatıyoruz ters çeviriyoruz. <b>Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>
- Arnavut biber
- Küçük sivri biber
- 200 ml su
- 150 ml sirke
- 150 ml yağ
- 1 tatlı kaşığı tuz
- 2 tatlı kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı limon tuzu
- 3 diş sarımsak
Sivri biberleri tost makinesinde közlüyoruz ,arnavut biberlerin sap kısımlarını kesip içine su girmesi için parmak ucumuzla eziyoruz. Ocağa su,sirke,yağ,şeker,tuz,limon tuzunu alıyoruz şeker eriyince biberleri döküp bir taşım kaynatıyoruz. Kavanoza karışımı alıp iki geri bir ileri tekniği ile kavanoz kapağını kapatıyoruz ters çeviriyoruz. <b>Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

