Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu

Resim 1 Resim 2

dogandeniz

Deniz Doğan
KF Kullanıcı
Katılım
17 Eki 2024
Mesajlar
3
Tepkime puanı
1
Puanları
1
<b>Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tarifi İçin Malzemeler</b>

  • Arnavut biber
  • Küçük sivri biber
  • 200 ml su
  • 150 ml sirke
  • 150 ml yağ
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı şeker
  • 1 çay kaşığı limon tuzu
  • 3 diş sarımsak
<b>Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Sivri biberleri tost makinesinde közlüyoruz ,arnavut biberlerin sap kısımlarını kesip içine su girmesi için parmak ucumuzla eziyoruz. Ocağa su,sirke,yağ,şeker,tuz,limon tuzunu alıyoruz şeker eriyince biberleri döküp bir taşım kaynatıyoruz. Kavanoza karışımı alıp iki geri bir ileri tekniği ile kavanoz kapağını kapatıyoruz ters çeviriyoruz. <b>Yağlı Köz Biberli-Arnavut Biber Turşusu Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

yagli-koz-biberli-arnavut-biber-tursusu-1.jpg
yagli-koz-biberli-arnavut-biber-tursusu-2.jpg
 
Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri
Üst