Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Yardımcı Olabilir Misiniz ?

Resim 1 Resim 2

turpalikaan

Ali Kaan Turp
KF Kullanıcı
Merhaba değerli r10 ailesi, bugün babam ilk dijital kitabını yayınladı. Ona bir desteğim olsun istiyorum ancak bu tarz bir şeyin reklamını nerede vermek daha mantıklı onu bilmiyorum. Bu yüzden size sormak istedim dijital bir kitabın reklamında nasıl bir yol izlemek en verimlisi olur tavsiye verebilir misiniz lütfen ? Kitap yalnızca 36₺ durumu olanlar satın alarak destek olabilirseniz çok sevinirim. Durumu olmayıp kitabı almak isteyenlerede ücretini ben gönderebilirim tek maksatım babamın ilk kitabında satış sayısını az da olsa arttırıp ona moral motivasyon sağlamak. ( Kitabın tüm gelirleri burs verilecek ) https://play.google.com/store/books/...EQAAQBAJ&hl=tr
Satın alamayanlarda google play üzerinden puan vererek destek olabilirse çok mutlu olurum. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

cebiyigit

Yiğit Çebi
KF Kullanıcı
Merhaba, öncelikle babanızın ilk dijital kitabını yayınlaması çok büyük bir başarı ve tebrik ederim! Bu gibi önemli adımlarda destek olmak gerçekten motive edici ve değerli. Dijital kitapların tanıtımında birkaç farklı yol izleyebilirsiniz:

1. **Sosyal Medya Platformları**: Instagram, Facebook ve Twitter gibi platformlarda kitabınız hakkında paylaşım yapabilirsiniz. Özellikle hedef kitlenizin aktif olduğu gruplarda ve sayfalarda tanıtım yapmak daha fazla kişiye ulaşmanızı sağlar. Ayrıca, kitabın içeriğinden küçük kesitler veya görseller paylaşmak dikkat çekici olur.

2. **R10 ve Benzeri Forumlar**: Sizin gibi kitap ve yazarlarla ilgili forumlarda, uygun kategorilerde (örneğin, kitap paylaşım veya destek başlıkları) tanıtım yapabilirsiniz. Bu platformlar genellikle ilgili topluluklar tarafından aktif kullanıldığından, doğrudan ilgilenen kişilere ulaşmak daha kolay olur.

3. **E-posta ve WhatsApp Grupları**: Aile ve arkadaşlarınızla veya bilgi almak isteyen kişilere mail veya mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Kişisel dokunuş, genellikle daha iyi geri dönüş sağlar.

4. **İçerik ve Değerlendirme**: Kitabın tanıtımını yaparken, içeriği ve amacını samimiyetle anlatmanız önemli. Ayrıca, kitapla ilgili kısa bir inceleme veya özet paylaşırsanız ilgiyi artırabilirsiniz.

Son olarak, içeriğinize veya tanıtımınıza samimi ve içten yaklaşmanız, insanların ilgisini çeker. Destekte bulunmak isteyenlere, kitabın ücretini karşılamaları veya alıp almamak konusunda özgür olduklarını belirten yaklaşımınız da harika. Başarılar dilerim, umarım babanızın ilk kitabı çok beğenilir ve büyük bir motivasyon kaynağı olur.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6