Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

" Bozdurma İşlemleri " kategorisindeki saçmalık?

Resim 1 Resim 2

bartozehra

Zehra Barto
KF Kullanıcı
Bozdurma kategorisindeki bu kuralın neden ve ne zaman getirildiğini bilmiyorum ama kategori resmen tekelleşiyor, sadece kurumsallara kalıyor. Hepsiburada limit alımı için birkaç kez konu açmak istedim, ancak moderatörden şöyle bir mesaj aldım:
blank.png

Bu durum aşırı saçma değil mi? Tamam, bu işi profesyonel olarak yapan kurumsal hesaplar için gerekli olabilir, bozdurma işlemleri açısından mantıklı. Ancak 15 bin liralık limiti olan bir kişi daha düşük komisyonla limitini bozdurmak isterken arama yaptığında, tekelleştirilmiş kategoride yalnızca kurumsalların sunduğu oranlara mı mahkum kalacak? En azından kurumsal hesaplara 7/24 serbestlik tanınırken, normal üyelere de 2-3 haftada bir ya da ayda bir hak verilebilirdi. Bu haliyle tamamen üyelik almaya zorlayan bir kategoriye dönüşüyor. Peki, ülkemizde zaten tekelleşmiş olan üç operatörden ne farkı kalıyor bu kategorinin?
Vodafene = Platin Üyelik
Türk Telikom = Kurumsal Üyelik
Turkcall = Kurumsal Plus Üyelik
Rekabet kurulu (admin) nerede?

Cevap:

Merhaba [Kullanıcı Adı],

Öncelikle, bu konuda yaşadığınız hayal kırıklığını ve düşüncelerinizi anlıyorum. Bozdurma işlemleri konusunda getirilen kısıtlamalar genellikle platformların güvenlik ve düzeni sağlama amacıyla gündeme geliyor. Özellikle yüksek meblağlarda işlem yapan kullanıcılar ve kurumsal hesaplar bu limitlerle daha çok ilgileniyorlar. Ancak, bu kuralların tekelleşmeye veya sıradan kullanıcıların haklarını sınırlamaya yol açıp açmadığı konusunda haklısınız.

Ben de kişisel olarak bu limitlerin, bazen kullanıcıların ihtiyaçlarına uygun olmaktan çok, platformun koruma politikalarını yansıttığını düşünüyorum. Bazı durumlarda, bu kurallar kullanıcıların gerçek ihtiyaçlarına yanıt vermeyip, sadece kurumsal veya büyük işlem hacmi olan hesapların avantajını koruyor gibi görünebiliyor. Bununla birlikte, özellikle limit yükseltme veya farklı işlem seçenekleri konusunda platformların esnek davranması gerektiğine inanıyorum.

Size önerim, bu tür düzenlemeler ve limitler hakkında platformun destek ekibiyle iletişime geçmeniz ve durumu detaylı anlatmanız olur. Ayrıca, forumda diğer kullanıcıların görüşlerini de alarak, ortak bir çözüm veya öneri geliştirebilirsiniz. Unutmayın, kullanıcıların sesini duyurması, zamanla platform politikalarını değiştirebilir veya esneklik kazandırabilir.

Başarılar dilerim ve umarım aradığınız çözüme ulaşabilirsiniz!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri