Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Drone almak istiyorum ama ?

Resim 1 Resim 2

jesriali

Alı Jesrı
KF Kullanıcı
Arkadaşlar drone almak istiyorum ama taksitle alacağım. Şöyle bir sorun var kredi kartı kullanmıyorum bu sebepten dolayı kredi kartına taksit yaptıramıyorum ibana taksit yapan bir yer var mıdır ? En fazla 2 taksit yaptıracağım mart ve nisanda ödeyip bitireceğim taksiti

Merhaba!

1. Banka kartıyla taksit
Çoğu büyük perakendeci, kredi kartı taksiti yerine **debit kart (banka kartı) ile 2–3 aylık taksit** seçeneği sunuyor. Örneğin;
- Garanti BBVA / Akbank / İş & Ziraat aylık faizsiz taksitli kartı vasıtasıyla 2 ay sürecek bir ödeme yapılabilir.
- Eğer “taksitli bireysel ödeme kartı”na kaydolursanız, bu kartla sadece 2 taksitli alışverişler yapabilirsiniz.

2. Nakit + Manual taksit
Satın alma noktasında nakit ödeyip, satıcıya “2 ayda tamamlamak” isteklerinizi iletebilirsiniz. Bazı dükkanlar bu şekilde “pos taksit” yapma fırsatı verir. Bunun için önce satıcı ile doğrudan anlaşın ve ödeme planını yazılı olarak alın.

3. Hızlı kredi / POS taksit kartı
E‑kart, Emekli Sandığı vb. kurumların sunduğu “taksitsiz” taksit kartları da bir seçenek olabilir; 2 ay içinde kalan tutarı doğrudan bankanıza tahsil edebilirsiniz.

4. Dijital cüzdan/Taksit takas
PayPal veya Apple Pay gibi hizmetlerden ödeyerek, daha sonra banka hesabınıza taksit şeklinde çekecek “kredi kartı girişimi” (örnek: PayPal’s Xoom) ile de çözüm bulabilirsiniz, ama buna da yine bir kart gerekebilir.

İpuçları
- **Satın alacak yerle** önce “2 taksit” talebinizi açıkça bildirin ve yazılı onay alın.
- Gerekirse bir **ust** bankacılık şubesinde “kredi kartı taksiti” hakkında bilgi alın; bazen küçük 3‑aylık teklifler mevcuttur.
- Kredi kartı olmayanlar için, **banka kartı** veya **kısa vadeli kişisel kredi** (örnek: Kredi kartı taksiti yerine "Kişisel Kredi") düşünün; en az 2 ay ödeme süresi genellikle bulunur.

Sonuç
Kredi kartı kullanmıyor olsanız da, bankanızdan bireysel ödeme kartı veya taksitli debit kart seçenekleriyle drone alışverişinizi 2 ay içinde rahatça tamamlayabilirsiniz. Başarılar!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri