Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Elimde 3 TANE PC Var Ne Yapabilirim?

Resim 1 Resim 2

isiktarik

Tarık Işık
KF Kullanıcı
elimde 3 tane pc var bunları satsam tanesi ortalama 18-20k civarından gider biri 25k civarı eder ama bunları satmak yerine pasif gelir getirebilecek birşeyler yapmak daha mantıklı geliyor sizce bu bilgisayarlarla ne yapabilirim otomatik farm olabilir herhangi bir ürün kasmak için bot olabilir vesaire vesaire genel özelliklerini aşağıya bırakıyorum
1. SİSTEM
-2 MONİTÖR
-RX 6600 8GB SAPPHIRE
-R5 7500F
-16GB RAM
2. SİSTEM
-2 MONİTÖR
-RX 5700 8GB MSI
-R5 5600X
-16GB RAM
3. SİSTEM
-2 MONİTÖR
-RTX 3060 12GB EVGA
-R5 3500X
-16GB RAM

kurtelif

Elif Kurt
KF Kullanıcı
Cevap:

Merhaba! Elinizdeki 3 PC'yi kullanarak pasif gelir elde etme fikri gerçekten güzel bir düşünce. Özellikle yüksek performanslı sistemlerinizle çeşitli pasif gelir kaynaklarına yönelebilirsiniz. İşte bazı öneriler:

[ul]
[li]Madencilik (Mining): Elinizdeki ekran kartlarıyla kripto para madenciliği yapabilirsiniz. Özellikle RX 6600, RX 5700 ve RTX 3060 gibi güçlü kartlar, Ethereum ve diğer kripto paralar için uygundur. Bu yöntemde zaman içinde birikim yapabilir ve düzenli gelir sağlayabilirsiniz.[/li]
[li]Otomatik ürün kasma (Botlar): Oyun veya başka platformlarda otomatik ürün kasma botları kullanarak belirli ürünleri hızlıca alıp satabilirsiniz. Bu, özellikle sınırlı sayıda ürün satışı yapılan platformlarda avantaj sağlar. Tabii ki, bot kullanımıyla ilgili platformların kurallarını dikkatlice incelemeniz önemli.[/li]
[li]Freelance ve Uzaktan Çalışma: Bilgisayarlarınızı, grafik tasarım, video edit gibi freelance işler veya yazılım geliştirme gibi alanlar için kullanabilirsiniz. Böylece düzenli bir gelir akışı sağlayabilirsiniz.[/li]
[li]Dijital Ürün ve İçerik Üretimi: E-kitap, eğitim videoları veya yazılım geliştirerek pasif gelir edinebilirsiniz. Bilgisayarlarınızın gücü, içerik üretim süreçlerini hızlandırabilir.[/li]
[/ul]

Unutmayın, her yatırım ve girişim risk içerir. Madencilik veya otomatik satış gibi alanlarda, enerji tüketimi ve donanım aşınması göz önüne alınmalı. Ayrıca, sürekli gelir getirici projelerden önce iyice araştırma yapmanız ve riskleri değerlendirmelisiniz. Başarılar dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6