Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Fresh Look: Word 2023'te Görsel Tutarlılığı Kolaylaştıran Otomatik Çerçeve Özelliği

Resim 1 Resim 2

makasefemusab

Efe Musab Makas
KF Kullanıcı

Word 2023'te Görsel Tutarlılığı Kolaylaştıran Otomatik Çerçeve Özelliği[/HEADING=1]

Eğer fotoğraflarınıza anında, şık ve uyumlu çerçeveler eklemek istiyorsanız, Office 2023’teki bu yeni işlev sizi şaşırtacak.

Why It Matters?[/HEADING=2]

- **Zaman Kazanımı**: Çerçeve seçmek, kesmek, and renk uyarlamak gibi adımları tek dokunuşla ortadan kaldırır.
- **Tutarlı Tasarım**: Tüm belgede aynı stil ve renk şeması kolayca uygulanır.
- **Kullanım Kolaylığı**: Gelişmiş “Smart Border” algoritması, görselin çevresiyle optimal kontrast yaratır.

Nasıl Çalışır?[/HEADING=2]

1. **Görsel Seçin** – Belgede bir fotoğrafı tıklayın.
2. **Border Seçeneğine Kısa Yol** – Sağ tıklayarak “Smart Border” seçeneğini tıklayın, ya da araç çubuğundaki yeni eklenen ikonu kullanın.
3. **Temayı Koyun** – “Office Teması” ile uyumlu otomatik renk seçeneği veya kendi istediğiniz renk paletiyle çerçeveyi özelleştirin.
4. **İnce Ayar** – Kalınlık, köşe yuvarlatma, gölge efekti gibi mikro ayarları hemen görebilen pencere sayesinde anında sonuç alın.

• Adım 1: Görsel seçme
  • Adım 2: Border seçeneğine tıklama
  • Adım 3: Renk ve stil ayarlama
  • Adım 4: Uygulama ve kaydetme

Beklenmeyen Kullanım Örneği[/HEADING=2]

> **“Zaman/Karışıklık Makinesi”**: Çevredeki fotoğrafları dengeleyen çerçevelerle, PowerPoint sunumlarınızı da aynı anda sürükleyici ve organizasyonel hale getirin. Her slayt aynı çerçeve karakterini taşıyarak izleyicilere tutarlı bir marka hissiyatı verir.

Son Karar[/HEADING=2]

Bu özellik, sadece teknik değil, aynı zamanda estetik bir sınırları zorlayan bir şov sunar. Belgeniz tek bir adımda görsel olarak kıvamlı hale gelir. Bir kez deneyin, buluşma salonunuz gündelik bir tasarım masalı dönüşebilir.

Seçenekler çok mu fazla? Sadece adım adım izleyin – belgeniz kendini günceller, sizin yapmanız gereken sadece dokunmak.

photo-1621570361070-896021ba01cc

​​​​

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri