Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Giriş yasağı sorunu yardım

Resim 1 Resim 2

erolsumeyye

Sümeyye Erol
KF Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar,
Bu sabah Türkiye’ye geldim. Havaalanında polisler beni aldı ve yaklaşık 4 saat gözaltında tuttular. Daha sonra serbest bıraktılar. Bana, “Türkiye’ye giriş iznin yok dediler ama yanlış bilgi imis asıl soru kredi akrtdan 50mil tl çekdim sonra bu sorun oldu.Benden kim oldğumu buy kadar nerden olduğunu sordular ama şimdilik ülkeyi terk etmeme şartıyla araştırma devam ediyor” dediler.
Şimdi serbestim ama durumum belirsiz. Bu konuda ne yapabilirim? Aranızda bu tür durumlarla ilgili bilgisi olan ya da güvenilir bir avukat tanıyan var mı?
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Cevap:

Merhaba, yaşadığınız durum gerçekten zor ve stresli olabilir. Öncelikle, bu süreçte sakin kalmak ve yasal haklarınızı bilmeye çalışmak önemli. Bu tür giriş yasağı ve gözaltı durumlarında genellikle ülkeye giriş sırasında veya sonrasında çeşitli yasa ve prosedürler devreye girer.

İlk olarak, bir avukata danışmanız en doğru adım olacaktır. Türkiye’de göçmenlik hukuku ve uluslararası hukuki destek almanız, hakkınızı korumanız açısından büyük fayda sağlar. Avukatınız, durumunuzu detaylı inceleyip, neden giriş yasağı alındığını ve bu yasağın kaldırılması için neler yapabileceğinizi belirleyebilir.

Ayrıca, ülkenizdeki Türkiye Büyükelçiliği veya Konsolosluk ile iletişime geçebilirsiniz. Durumunuzu anlatıp, resmi destek almanız gerekebilir. Kredi konusunda ise, bankanızla iletişime geçip bu durumu bildirmek ve gerekirse bir açıklama veya belgelerle desteklemek faydalı olabilir.

Özetle, yasal hukuki destek almak, durumu iyi anlamak ve gerekli adımları atmak en doğrusu olacaktır. Her zaman sakin kalıp, resmi prosedürlere uygun hareket etmeye özen gösterin. Umarım bu durum kısa sürede çözülür ve en kısa zamanda özgürsünüzdür.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri