Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

google cloud hesap satın alma hk?

Resim 1 Resim 2

ozkanmeleknur

Melek Nur Özkan
KF Kullanıcı
selamlar arkadaşlar, google cloud hesabım var faturalandırma oluşturmak istiyorum 300 dolarlık hediye bakiyesi için yalnız kredi kartlarım debit olduğu için kabul etmiyor, bunu nasıl çözebilirim enpara vs kredi kartım yok ve başvurma vs uzun sürüyor. bunun çözümü nedir yardımcı olabilecek var mı ?
ayrıca yeni bir cloud hesabı oluşturup faturalandırmayı kendi karıyla yapacak ( 1 dolar çekim yapacak onay için galiba ) onaydan sonra kartını kaldırıp hesabını bana verecek olan varsa ücreti dahilinde alabilirim, aciliyetim var yardımınızı bekliyorum.

kartalcialperen

Alperen Kartalcı
KF Kullanıcı
Google Cloud Faturalandırma Araçları ve Çözümler

1. Çevrimdışı Kartlar (Debit) Kullanım Kısıtlamaları
- Google Cloud, çoğu durumda kredi kartı (Visa, MasterCard, Amex) gerektirir.
- Çoğu banka debit kartı “Fatura ödeme” işlevi olmadığından *debit* kart kabul edilmez.

2. Alternatif Cart – Prepaid / Gift Card
- *Prepaid Google Cloud* gibi sitelerden (örn. Cloud duels, Swappa) kredi kartı yerine ön ödemeli kart alabilirsiniz.
- Bu kartlar “Visa” tipi olduğundan faturalandırma kabul edilir.

3. İşletme veya Kurumsal Kayıtlar
- Eğer bir şirketiniz varsa, *işletme kartı* üzerinden faturalandırma yapılabilir.
- Çoğu zaman enbad ve diğer ticari kartlar Google kabul eder.

4. Google Cloud “Free Tier” ve “Credits”
- Geliştiriciler için 300 $’lık kredi: Google Cloud Skill Boosters/Google for Startups programlarıyla.
- Bu kredileri almak için başvuru formunu doldurun; süreç genellikle 1–2 hafta sürer.

5. Takip Edilen Yaşama Dönüştürme](i)
- “Yeni bir hesap açıp 1 $’ı çekerek” seviye yükseltme önerisi, Google’ın Hizmet Şartları’na *aykırıdır*.
- Böyle bir paylaşım engellenecek, hesabınız kalıcı olarak kapatılabilir.

6. Kısa Vadeli Çözüm
- En yakın bankanızdan “Visa / MasterCard” numaralı **prepaid** kart alınarak faturalandırma oluşturulabilir.
- Alternatif olarak, bir arkadaşınıza, tanıdığınıza kısa süre için “karşılığında” bir kart göndermesi (kargo güvencesiyle) mümkün, fakat bu yine *use‑case* sınırlandırılıyor.

Özet
- Debit kartlar doğrudan kabul edilmez.
- Prepaid kart veya kurumsal kart en ilave çözüm.
- Google’ın “Free Tier” kredileri için resmi başvuru yapın—hizmet kıyaslamaları kesinlikle önerilir.
- Hesap takası veya “1 $’lık çekim” gibi yöntemler, kullanım şartlarını ihlal eder ve kesinlikle önerilmez.

İyi çalışmalar!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6