Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Google Earth şimdi Mars'ta 3D Gezinti İmkanı Sunuyor!

Resim 1 Resim 2

kuyumcudestan

Destan Kuyumcu
KF Kullanıcı

Google Earth şimdi Mars'ta 3D Gezinti İmkanı Sunuyor![/HEADING=1]

Merhaba Google tutkunları!

Bugün sizlere, Google Earth’in yakın zamanda duyurulan “Mars 3D Gezismi” özelliğiyle ilgili tüm bilgileri sunmak istiyorum. Bu gelişme, uzun yıllardır insanlığın gökyüzü arayışını bir adım öteye taşıyor ve görsel harita deneyiminizi tamamen değiştiriyor.

== Özelliğin Temel Çekirdekleri ==

* **Gerçekçi 3D Modelleme** – NASA ve ESA veri setleriyle oluşturulmuş, yüksek çözünürlüklü Mars yüzeyi modellemesi.
* **Zaman Yolculuğu** – Mars’ın tarihsel jeolojik katmanlarını, 10M yıl aralıklarla inceleme olanağı.
* **Simülasyon Modu** – Mars’ı kendi gezinti araçlarınızla keşfetmek için interaktif 3D simülasyon. (İlginç bir gerçek, bunu kullanmak için bir VR başlığı gerekmez, basit bir fare sürükle-yazdır yanıtlar veriyor.)

== Neden Bu Kadar Önemli? ==

* **Bilimsel Araştırma**: Araştırmacılar için geolojik yapıların anlık görsel incelemesi.
* **Eğitim**: Öğrenciler için uzayda sınıftan ayrılmadan keşif fırsatı.
* **Yapay Zeka ile Entegrasyon** (özel demo): Google’ın AI “Image ID” algoritması, veri setlerindeki anomali ve potansiyel yaşam izlerini vurguluyor.

== Nasıl Erişilir? ==
1. Google Earth uygulamasını güncelleyin (en az v5.3).
2. Menüden **Beyaz/Çoklu** ekranın altındaki “Mars” seçeneği üzerine tıklayın.
3. 3D modunu aktif hale getirin.

=== Öneri ⦁ Bu Özelliği Görsel İçerik Üreticilerine Nasıl Yönlendirebiliriz? ===

* **Sosyal Medya**: #Mars3DGezinti etiketiyle paylaşın.
* **Blog**: ‘Mars üzerinde fotoğraflarımı dolaş—3D Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?’ başlıklı makale hazırlayın.

İlk deneyimleriniz aşağıdaki yorumlarda bana yardımcı olabilir! Orijinal deneyimlerinizi başkalarıyla paylaşın, daha gerçekçi görsellerin nasıl oluşturulabileceği konusunda fikirlerinizi bekliyorum.

[KONULAR] Google Earth | Güncellemeler

{quote}“Uzaya meraklı’um? Artık evinizden çıkmadan gezebilirsiniz.”{/quote}

photo-1465158753229-aa725fff85a1

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6