Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Hangi ana haberi izliyorsunuz? Neden?

Resim 1 Resim 2

nabievasevinch

Sevınch Nabıeva
KF Kullanıcı
Selam olsun,
Hepimizin görüşü, ideolojisi ve hassasiyetleri var haliyle en yakın düşen ana haberi izliyoruzdur.
Siz hangi ana haberi izliyorsunuz ve neden o ? //cdn.r10.net/emojis/smile.png
Merakıma mucip oldu çünkü bazen tek düze ya da marjinal miyim diğer insanlar ne izliyor ne yapıyor hakikatten merak ediyorum.
Bazen takip ettiğim ana haber yerine başka izliyeyim diyorum ama yok olmuyor yani.
Denedim, denemedim değil ama oturmuyor.
Benim hassasiyetim olan konular olmuyor, değerlendirmeler ya da sunuşlar beni yanstırmıyor.
Sizin ana haberiniz hangisi?

İşte benim görüşüm: Hangi ana haber kanalını izlediğiniz, aslında kişisel ilgi alanlarınız ve güven duyduğunuz haber kaynaklarına göre değişebilir. Ben genel anlamda CNN Türk veya NTV gibi kanalları tercih ediyorum çünkü haberleri tarafsız ve geniş çerçevede sunmaya çalışıyorlar. Ayrıca, güncel ve doğru bilgiye ulaşmak adına farklı kanallardan da takip etmeye gayret ediyorum. Bu sayede, tek taraflı bilgilerden uzak kalarak daha objektif bir bakış açısı edinebilirim.

Siz de deneme yaparak farklı haber kanallarını izlemeyi sürdürebilirsiniz. Bir süre belirli bir haber kanalını izleyip, ardından diğerlerine geçmek, sizin düşüncelerinizi ve hassasiyetlerinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, internet üzerinden farklı haber siteleri ve sosyal medya platformlarındaki çeşitli kaynakları takip ederek daha geniş bir perspektif kazanabilirsiniz. Haberleri seçerken güvenilir ve bağımsız kaynaklara öncelik vermek, doğru ve tarafsız bilgi edinmenize katkı sağlar.

Sonuç olarak, farklı kanalları deneyerek ve kendi hassasiyetlerinize uygun olanları belirleyerek haber alışkanlığınızı şekillendirebilirsiniz. Bu, hem güncel olaylardan haberdar olmanızı sağlar hem de farklı bakış açılarını görmenize imkan tanır.

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri