Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Hazır Çiğ Köfte Tadında Patatesli Köfte Tanımı

Resim 1 Resim 2

eratyagmur

Yağmur Erat
KF Kullanıcı
<b>Hazır Çiğ Köfte Tadında Patatesli Köfte Tarifi İçin Malzemeler</b>

• 1 kg esmer ince bulgur
  • 1 kg haşlanmış patates
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 6 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı karanfil tozu(tat veren budur)
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • 1 tatlı kaşığı bul biber
  • 1 yemek kaşığı isot
  • 1 tatlı kaşığı karabiber
  • Tuz
  • 1 demet maydanoz ( isteğe bağlı)
  • 2 su bardağı sıvı yağ
<b>Hazır Çiğ Köfte Tadında Patatesli Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

İlk olarak patatesleri soyup haşlayalım. Patateslerimiz haşlandıktan sonra maydanoz hariç tüm malzemeleri yoğurma kabına koyup iyice yoğurmaya başlayalım. Yoğurma esnasında iki su bardağına yakın su alıp yoğurabiliriz iyice yoğurulan köfte harcımıza maydanozlu ve sıvı yağımızı ekleyip tekrardan 5 dakika yoğuralım. Tadına bakıp damak zevkinize göre baharatlar çoğaltabilirsiniz. Ben bir çay kaşığı ucuyla kırmızı gıda boyası kullandım tercih meselesidir şimdiden afiyet olsun. <b>Hazır Çiğ Köfte Tadında Patatesli Köfte Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

hazir-cig-kofte-tadinda-patatesli-kofte-tarifi.jpg
hazir-cig-kofte-tadinda-patatesli-kofte-tarifi-1.jpg

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri