Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Konut Üretimi Makarna

Resim 1 Resim 2

haciogluberke

Berke Hacıoğlu
KF Kullanıcı
Katılım
17 Eki 2024
Mesajlar
3
Tepkime puanı
3
Puanları
1
<b>Ev Yapımı Makarna Tarifi İçin Malzemeler</b>

  • 200 gram un
  • 2 adet yumurta
  • 1 tutam tuz
<b>Ev Yapımı Makarna Tarifi Nasıl Yapılır?</b>

Unu temiz bir tezgâha alın, ortasını havuz gibi açın. Yumurtaları ve tuzu ekleyin. Ortadan başlayarak yavaş yavaş unu yumurtaya karıştırın. Sert ama pürüzsüz bir hamur elde edin. Hamuru streç filmle sarın ve 30 dakika oda sıcaklığında dinlendirin. Dinlenen hamuru açın ve istediğiniz kalınlıkta kesin. Tuzlu kaynar suda makarnayı haşlayın, süzün. Kalın keserseniz haşlama süresi 8–10 dakika, ince keserseniz 3–4 dakika yeterlidir. Püf noktaları:

-Yoğururken biraz güç harcaman normaldir.

-Hamur ekmek gibi yumuşak değil, daha sıkı ve sert olur.

-Ele yapışıyorsa fazla nemlidir → biraz un ekleyin.

-Dağılmaya başlıyorsa çok unlu olmuş demektir → elinizi hafif ıslatın veya birkaç damla su ekleyin.

-30 dakika streç filmde dinlendikten sonra hamur daha kolay açılır ve elastik olur.

<b>Ev Yapımı Makarna Tarifi Fotoğraflı Yapılışı</b>

ev-yapimi-makarna-1.jpg
ev-yapimi-makarna-2.jpg
 
Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst