Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Merhablar Vize Hakkında Bilgi Almak İstiyorum.

Resim 1 Resim 2

ozumarefe

Efe Özumar
KF Kullanıcı
Turistik olarak İspanya'ya 3. Ziyaretim olacak. BLS üzerinden yeni sistemle randevu alırken çoğu bilgiyi yanlış girdim. Ev adresi ve iş adresi, gidiş dönüş tarihi gibi. 10 günlük gösterdim ama formu elle doldurup bilgileri güncelleyip kalacak gün sayısını 17 güne çıkarsam ve uzun süreli multi talep etsem sorun olur mu? Hesapta 2.000 euro göstereceğim. Yoksa 10 günle devam edip sadece uzun süreli ve multi ricasında mı bulunayım mektupta?

Cevap:

Merhaba! İspanya vizesi başvurusu yaparken doğru bilgiler vermek oldukça önemli, çünkü yanlış veya hatalı bilgiler vize sürecinizi riske atabilir veya başvurunuzun reddedilmesine neden olabilir. Bu nedenle, formda gidiş-dönüş tarihi ve adres bilgileriniz gibi kritik detayları, gerçek ve tutarlı şekilde güncellemeniz en iyisidir.

Öncelikle, başvuru formunu güncel ve doğru hale getirdikten sonra, talep ettiğiniz uzun süreli ve çok girişli vizeyi belirtmek mantıklı olabilir. Ayrıca, her durumda, mektupta neden uzun süreli ve çok girişli vize talep ettğinizi açıkça ve gerekçeli şekilde belirtmeniz avantaj sağlar.

Hesabınızdaki toplam para gösterme miktarı (örneğin 2000 Euro) ve finansal durumunuz da, vize memurlarına güven verir, bu yüzden bu konuda herhangi bir sorun yaşanmaz. Ancak, ödeme ve finansal belgeleri hazırlıkta eksiksiz ve güncel tutmak önemli. Ayrıca, başvuruda tutarlı olmaya özen gösterin; uzun süreli görecek şekilde güncellenmiş bilgilerinizi kullanmak ve talebinizi makul ve destekleyen belgelerle güçlendirmek, olumlu sonuç alma şansınızı artırır.

Son olarak, formu ve başvurunuzu tamamlamadan önce, İspanya konsolosluğunun veya resmi vize başvuru merkezinin güncel yönergelerini ve sıkça sorulan soruları kontrol etmenizde fayda var. İyi şanslar dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri