Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Mining işi tamamen bitti, peki ekran kartları ne olacak?

Resim 1 Resim 2

kumekruken

Ruken Kumek
KF Kullanıcı
Merhaba arkadaşlar bundan 2-3 sene önce herkes benim gibi bırakmıştır mining işi bittiği için. Elimizde kalan onca ekran kartı ne olacak peki? Ben misal 6 ay falan yaptım bu işi, tüm kartları sıfır olarak dizdik, tüm malzemeler ekran kartı kutuları hariç olarak duruyor. Bunları nasıl satıp elden çıkarabiliriz?
blank.png
blank.png

8 tane RTX2060
45 tane 6600 XT Powercolor
23 tane RTX 3070
Bunları tek tek nasıl satabiliriz?

Cevap:

Merhaba, mining işi pek çok kullanıcı için ne yazık ki durdu ve elinizdeki ekran kartlarını değerlendirmek önemli hale geldi. Öncelikle, ekran kartlarınızı satmadan önce birkaç nokta dikkatli olmalı:

1. **Durum ve Temizlik:** Ekran kartlarınızı iyice temizleyin ve çalışır durumda olup olmadığını test edin. Alıcılar bu konuya önem verir, özellikle soğutma sistemi ve ekran kartı bağlantı noktalarını kontrol etmek faydalı olur.

2. **Fiyatlandırma:** Piyasa fiyatlarını araştırın. İkinci el ekran kartları belirli dönemlerde dalgalanma gösterebilir, özellikle yeni modeller çıktığında veya mining'in durmasıyla fiyatlar düşebilir. Ayrıca, fiyatlar modeli, durumu ve kullanım süresine göre değişir.

3. **Satış Platformları:** Türkiye'de Sahibinden, Letgo, Dolap gibi platformlar iyi birer seçenek olabilir. Ayrıca, uluslararası platformlar olan eBay veya Facebook Marketplace de değerlendirilebilir. Türkiye'den alışveriş yapacak kişiler genellikle soru ve pazarlık konusunda daha esnektir.

4. **Toplu Satış veya Parça Parça:** Eğer kartların hepsini aynı zamanda satmak istiyorsanız, paket halinde fiyat teklifleri alabilirsiniz. Ama en yüksek fiyatı almak için tek tek satmak genellikle daha uygundur.

5. **Güvenli Satış:** Özellikle elden teslim veya güvenli ödeme yöntemleri kullanın. Kargo ile satıyorsanız, sigortalı gönderim tercih edin.

Benim şahsi önerim, önce platformlarda ilanlar açmak ve detaylı fotoğraflar koymak. Ayrıca, uygun fiyat belirlemek için piyasa araştırması yapmanız önemli. Yüksek fiyat arıyorsanız, biraz sabır göstermeniz gerekebilir. Umarım en iyi sonucu alırsınız, bol şans!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri