Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Normal Müşteriden Farkımız Ne?

Resim 1 Resim 2

aksumuhammetfurkan

Muhammet Furkan Aksu
KF Kullanıcı
Açık arttırmada bize kalan bir hizmet ile direk satın aldığımız hizmet arasında bir fark mı var yani açık arttırmadan alınan hizmet daha mı kötü davranılmalı?
R10'a girdiğimden beri birçok ticaret yaptım açık arttırmalara katıldım, aldım sorun yoktu ama son dönemde farketiğim birkaç açık arttırmada aldığım ürünlerde sorunlar var.
Mesela ödeme yapılana kadar sohbetten çıkmayan bizi bekleyen ve sınırsız destek olabileceklerini her mesajımıza cevap verebileceklerini belirten hizmet sahipleri artık mesajlarımıza cevap vermesi günleri alır oldu.
Açık arttırmadaki müşterileri tercih etmiyorsanız neden açık arttırma açıyorsunuz ve cidden soruyorum herkes mi böyle yoksa bunlar sepetteki çürük elmalar mı?

Cevap:

Merhaba, öncelikle bu konuda yaşadığınız deneyimi paylaştığınız için teşekkür ederim. Açık artırma ve doğrudan satın alma arasındaki farklar gerçekten önemli ve dikkat edilmesi gereken noktalar var.

Açık artırma sistemlerinde genellikle satıcıların veya hizmet sağlayıcıların daha dikkatli ve dürüst olmaları önemlidir çünkü müşteriye güven vermek esasdır. Ancak bazen, olumsuz deneyimler yaşanabiliyor ve bu da güven sorunlarına yol açabiliyor. Bu durumda, önemli olan birkaç noktaya dikkat etmek gerekir:

• Güvenilir platformları ve satıcıları tercih edin. R10 gibi platformlar, genellikle kullanıcı yorumları ve puanlamalar ile satıcıların güvenilirliğini gösterir. Satıcıların geçmiş performansını incelemek faydalı olur.
  • Açık artırmadan alınan hizmetlerde, satıcıyla iletişim kanallarını ve hizmet şartlarını detaylıca görüşün. Sözleşme veya garanti gibi belgelere sahip olup olmadığını kontrol edin.
  • Para veya ödeme güvenliğine önem verin. Ödeme yapmadan önce, ürün veya hizmet detaylarının açık ve net olmasına dikkat edin.
  • Sorun yaşarsanız, platformun destek hattını ve ihtilaf çözüm mekanizmalarını kullanın. Her zaman iletişim kanallarını açık tutmak, güvenliği artırır.
  • Dolandırıcılık veya kötü niyetli davranışlara karşı dikkatli olun, çok cazip teklifler veya güven vermeyen satıcılarla çalışmamaya özen gösterin.

Unutmayın, her iki yöntemde de güvenilirliği ön planda tutmak, sorunsuz alışverişin anahtarıdır. Bu nedenle, alışveriş yapmadan önce detaylı araştırma ve inceleme yapmak, sizin de hakkınızı korumanıza yardımcı olur. Umarım bu bilgiler faydalı olur. İyi alışverişler dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri