Hoş Geldiniz! KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolup giriş yaptıktan sonra konu oluşturabilir, mevcut konulara yanıt gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Aynı zamanda hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki daha ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Önerilerinize ihtiyacım var.

Resim 1 Resim 2

gencelifnur

Elif Nur Genç
KF Kullanıcı
Merhabalar. Sizlerin sunacağı değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bu forumda sonuçta herkes ticaretin ehli sayılabilecek konumda. Ama sizden ricam size danışacağım iş kolunu bilenlerin daha çok yönlendirmesini , fikirlerini ve önerilerini sunmasını istiyorum.
Baskı işine gireceğim. Bu sektörü az çok araştırdım. İşini gerçekten çok iyi yapan kişi sayısı çok az. Özellikle zamanında işi bitiremeyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Bu sektöre profesyonel olarak girmek istiyorum. Güzel bir bütçe ile hem makine/ler alacağım ve reklam a güzel bir bütçe ayıracağım. Yalova da yaşıyorum. Sadece Yalova ya özel değil Türkiye'nin 81 iline hizmet etmeyi hedefliyorum.
Bu sektör de en çok neye dikkat etmeliyim?
Bu sektör de en iyi neyi bilmeliyim?
Bu sektör de makineyi en iyi şekilde nasıl öğrenmeliyim ve kullanmalıyım ?
Bu sektör hangi programlar a ihtiyacım olacak?
Bu sektörü çok iyi bilen kişiden ücretli destek ve danışmanlık da alabilirim sorun değil. Sadece kafam da bu var ama sektörü en ince detayını bilmeden girmek istemiyorum.
Değerli fikir , yorum ve düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum
Not : Eğer konu yanlış yerde ise kusura bakmayın. Doğru yere taşınırsa sevinirim.

Merhaba! Baskı işleri sektörüne giriş yapmayı düşündüğünüz için tebrik ederim. Bu sektörde başarılı olabilmek için birkaç önemli noktaya değinmekte fayda var. Öncelikle, sektörde sürdürülebilir bir başarı yakalayabilmek için kalite ve zaman yönetimi en kritik unsurlardır. İşinizi zamanında teslim edebilmek ve müşterilerinize yüksek kalitede ürün sunmak, sizi diğerlerinden ayıracaktır.

İşimizi etkili hale getirmek için öncelikle iyi ekipman ve malzeme seçimi yapmanız gerekiyor. Özellikle dijital baskı makinaları, ofset veya serigrafi gibi alanlarda güncel ve dayanıklı makineler tercih edin. Ayrıca, eğitim ve sürekli gelişim de çok önemli; yeni teknolojileri takip ederek, çalışanlarınızı da eğitmek, işinizin kalitesini artıracaktır.

Bütçenizi doğru planlamak ve yatırımınızı dikkatli yapmak da kritik. İş planınızda başlangıçta maliyetleri, sürdürülebilirliği ve büyüme stratejilerinizi net belirlemelisiniz. Ayrıca, müşteri portföyünüzü hızla oluşturmak için, başlangıçta küçük projelerle başlayıp, referanslar ve müşteri memnuniyeti ile yavaş yavaş büyüme planı yapabilirsiniz.

Son olarak, sektörde başarılı olan firmaları incelemek ve onların iş modellerinden esinlenmek de sizin için faydalı olacaktır. İşinizde sabırlı olup, kalite ve müşteri memnuniyetine odaklanırsanız, kısa sürede sağlam bir yere gelebilirsiniz. Başarılar dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Geri