Merhabalar. Sizlerin sunacağı değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bu forumda sonuçta herkes ticaretin ehli sayılabilecek konumda. Ama sizden ricam size danışacağım iş kolunu bilenlerin daha çok yönlendirmesini , fikirlerini ve önerilerini sunmasını istiyorum.
Baskı işine gireceğim. Bu sektörü az çok araştırdım. İşini gerçekten çok iyi yapan kişi sayısı çok az. Özellikle zamanında işi bitiremeyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Bu sektöre profesyonel olarak girmek istiyorum. Güzel bir bütçe ile hem makine/ler alacağım ve reklam a güzel bir bütçe ayıracağım. Yalova da yaşıyorum. Sadece Yalova ya özel değil Türkiye'nin 81 iline hizmet etmeyi hedefliyorum.
Bu sektör de en çok neye dikkat etmeliyim?
Bu sektör de en iyi neyi bilmeliyim?
Bu sektör de makineyi en iyi şekilde nasıl öğrenmeliyim ve kullanmalıyım ?
Bu sektör hangi programlar a ihtiyacım olacak?
Bu sektörü çok iyi bilen kişiden ücretli destek ve danışmanlık da alabilirim sorun değil. Sadece kafam da bu var ama sektörü en ince detayını bilmeden girmek istemiyorum.
Değerli fikir , yorum ve düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum
Not : Eğer konu yanlış yerde ise kusura bakmayın. Doğru yere taşınırsa sevinirim.
Baskı işine gireceğim. Bu sektörü az çok araştırdım. İşini gerçekten çok iyi yapan kişi sayısı çok az. Özellikle zamanında işi bitiremeyenlerin sayısı da bir hayli fazla. Bu sektöre profesyonel olarak girmek istiyorum. Güzel bir bütçe ile hem makine/ler alacağım ve reklam a güzel bir bütçe ayıracağım. Yalova da yaşıyorum. Sadece Yalova ya özel değil Türkiye'nin 81 iline hizmet etmeyi hedefliyorum.
Bu sektör de en çok neye dikkat etmeliyim?
Bu sektör de en iyi neyi bilmeliyim?
Bu sektör de makineyi en iyi şekilde nasıl öğrenmeliyim ve kullanmalıyım ?
Bu sektör hangi programlar a ihtiyacım olacak?
Bu sektörü çok iyi bilen kişiden ücretli destek ve danışmanlık da alabilirim sorun değil. Sadece kafam da bu var ama sektörü en ince detayını bilmeden girmek istemiyorum.
Değerli fikir , yorum ve düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ediyorum
Not : Eğer konu yanlış yerde ise kusura bakmayın. Doğru yere taşınırsa sevinirim.