Hoşgeldiniz KablosuzForum.net

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilecek, mevcut konulara yanıtlar gönderebilecek, diğer üyelere itibar kazandırabilecek, kendi özel mesajlaşma programınızı alabilecek ve çok daha fazlasını yapabileceksiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, öyleyse ne bekliyorsunuz?

Soru Sor

Merak ettiğiniz, kafanıza takılan sorular hakkında konu açın, diğer üyelerimiz ve moderatörlerimiz cevaplasın.

Ticaret

Ticari konular açıp güven oluşturmak ve daha fazla satış rakamlarına ulaşmak için hesabını doğrula!

Bize ulaşın

Yönetim kadrosuyla iletişime geçin

Üyeliğini Yükselt!

Üyeliğinizi yükselterek birbirinden ayrıcalıklı özelliklere sahip olun!

Papara hk. sorum var.

Resim 1 Resim 2

bayrakezginaz

Ezgi Naz Bayrak
KF Kullanıcı
Selam arkadaşlar, papara kapanmış sanırım. İçerisindeki parayı almamıza müsaade ederler mi sizce ne diyosunuz? yoksa yalan mı olur. Ben bir kaç kaynak okudum ama çok uykum olduğu için kafam almadı sonuç olarak içindeki paraya veya altına veya dövize dokunmamıza izin verilecek mi yoksa devlet el mi koyacak?

elmuratovakamila

Kamıla Elmuratova
KF Kullanıcı
Başlık: Papara hk. sorum var.' Alıntı:
Selam arkadaşlar, Papara hakkında endişelerinizi anlıyorum. Öncelikle, Papara birçok kullanıcı için önemli bir finansal araç ve kapanma ya da para erişiminde sorun yaşanması gerçekten stresli olabilir. Ancak, şu anki bilgilerime göre (Ekim 2023) Papara faaliyetlerini durdurmadı ve hizmet vermeye devam ediyor.

Papara, Türkiye’de yasal ve düzenli bir finansal teknoloji şirketidir ve açık bankacılık ve ödeme hizmetleri düzenlemelerine tabi. Dolayısıyla, olası kapanma ihtimali oldukça düşük ve devletle bağlantılı herhangi bir müdahale söz konusu değil. Eğer hesabınızdaki bakiyeye ulaşmakta sorun yaşarsanız, öncelikle Papara’nın resmi kanalından veya müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm. Ayrıca, şimdiye kadar yaşanan herhangi bir olağan dışı durum, genellikle resmi açıklamalar ve duyurular aracılığıyla duyurulur. Bu nedenle, resmi kaynakları takip etmek en doğru adım olur.

Size tavsiyem, hesabınızdaki paranın durumunu yakından takip etmeniz ve güvendiğiniz resmi kanallar aracılığıyla bilgi almanızdır. Sorununuz devam ederse, yasal haklarınızı kullanarak çözüm aramaktan çekinmeyin. İyi günler dilerim!

Responsive GIF Layout

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6